Några förslag för framgång på ketosis diet

Ehuru den ej är långt ifrån så populär som den var på 90-talet när Atkins diet var till synes allenarådande, innehar en kolhydratfattig ketogen föda ännu mycket högt anseende i flera kretsar som en verkningsfull viktminsknings diet.

Ketostix köps fraktfritt och prisvärt på allt-fraktfritt.se.

Nedan följer ett litet antal förslag för att maximera din framgång på en ketogen diet.

1. ) Drick massor utav vatten.

Också när man nyttjar en ketogen diet, så innehar din anatomi svårt att behålla så mycket vatten som den ska, så att inmundiga mycket vätska är absolut nödvändigt.

Många experter rekommenderar att männens intag skall vara minst 3 liter dryck var dag, medans motsvarande nummer för kvinns är 2, 2 liter per dag.

En bäst tecken på god vätsketillörsel är färgen på din urin.

Om din urin är beredd alternativt ljusgul, får du troligen nog mycket vätska.

Ta med dej en butelj vatten var du än traskar!

2. ) Glöm inte fettet!

Enkelt uttryckt, våra kroppar behöver bränsle för att fungera.

När vi begränsar vårt kolhydratintag, särskilt till nivåer som i ketos, ska våra kroppar en val energikälla.

Eftersom protein inte är en verkningsfull energikälla, vänder sig våra kroppar till fettet.

Fett du äter medans man är i ketos används för att ge kalorier, som gör det mycket svårt att ackumulera fett när man är i ketos.

Välj friska, omättade fetter så ofta som genomförbart: Födoämnen som avokado, oliver, nötter och frön är idealiska.

3. ) Finna din kolhydratgräns.

Samtliga våra kroppar är annorlunda.

Vissa dieter måste komma en strikt kolhydratfattig diet som innebär användning utav kortare tid än 20 gram per dag av kolhydrater.

Andra måltider kommer att finna att de behagligt och enkelt kan hejda i ketos samtidigt som den förbränner 50, 75 eller 100 gram kolhydrater.

Det endaste sättet att veta absolut är ”trial and error”.

Köp Ketostix alternativt andra märke utav remsor för keton urinanalys och granska din kolhydratgräns.

Om man upptäcker att du innehar lite spelrum, kommer det att göra att vidmakthålla din diet så mycket lättare. Sukralos sötningsmedel smakar precis som socker, perfekt ikaffe och te.

Kolsyrat vatten kan smaksättas med Aromhusets bordsvattenaromer så att dricka vatten blir en njutning. Smaka olika ostar och hitta jättegoda – ost och dryck blir en god frukost om det är god ost, kanske kokt ägg eller äggröra till. Glöm inte att ägg och bacon ger en bra frukost.

4. ) Var begåvad med spriten.

En utav de stora aspekterna förurom att kunna konsumera fet mat med ketogen diet är att du kan dricka sprit utan tillgängliga din viktminskning alltför långt ur kurs. var köpa ketonstickor.

Vitsen är att du kan inmundiga osötad sprit som vodka, rom, tequila, gin, whisky, cognac samt brandy tillsammans med enstaka lågkalori bira.

Använd lågkalori inmundiga för att mixa spriten och drick mycket vatten för att ej få vätskebrist, alldenstund en baksmälla kan göra dej notoriskt dålig medans du är i ketos.

Samt kom ihåg, kalorier räknar ännu, så gå inte överbord.

Allt med måttlighet.

5. ) Ha tålamod.

När ketogen diet är känd för att ge en snabb viktminskning, särskilt i de tidiga stadierna utav kosten, är viktminskning alltid en slö, tidskrävande arbetsgång.

Bli ej galen om vågen ej visar på en direkt viktminskning, eller kanske visar små viktökningar, för ett par dagar.

Din vikt varierar från dag till dag (och hela dagen) baserat på ett antal variabler.

Glöm ej att använda statistik som hur dina plagg passar eller kroppsmått för att se dina avancemang, kan ge mer än vad vågen visar.