Accelerera Din vikt med LCHF utan att lägga på fett

För låg kroppsmassa är lika irriterande som att väga för mycket

Det är inte alla som kämpar mot överflödiga kilon, ehuru detta problem totalt klart har fått mest uppmärksamhet genom åren. Underviktiga personer som inte går opp i kroppsmassa fastän de försöker, upplever samma dåliga självkänsla samt otillräcklighet som överviktiga människor gör. Ofta handlar deras problem om bristfällig hunger, en enormt aktiv livsstil eller någon form av sjukdom. Mer Info HÄR

En överviktig individ hånar man sällan fritt, det är tabu att tjata på någon med enorm kroppsmassa om att förtära mindre eller ta restriktioner på sig själv, för man vet ju hurdan besvärligt det kan vara och att det kan ligga en mängd psykologiska hinder bakom. En underviktig människa är det dock i de flesta läger ok att alltid driva på till större portioner, tätare mål eller dylikt. Att dessa uppmaningar är både onödiga och många gånger sårande varesig man inte känner till om detta, men så är det. Få personer trivs med onyttig undervikt och gör man det så har man antagligen någon typ av ätstörning.

Äta på regelbundna tider

En nyckel till att hitta en nyttig kosthållning och vikt är att äta på regelbundna tider. Är man underviktig så kan ett mål mat var tredje timme kunna vara lämpligt. Är man överviktig så kan det få gå en aning längre emellan målen.

Aptitdödare

Att exkludera socker ur sin diet är mycket effektivt för den som vill gå opp i vikt, precis som för den som vill gå ner i betydelse, men av en helt annan anledning. Småäter man söta måltider så tappar man aptiten på riktig mat, mat som bygger en hälsosam anatomi. Antagligen dricker man en Coca-Cola till frukost och känner sedan ingen hunger förrän efter arbetsdagens final. Börjar man istället dagen med ett stabilt mål bestående av protein och fettrik kost så är en undernärd kropp inom kort redo för mer rejäl muskler. Läsk, god, chips, koffein samt elakt sammansatta halvfabrikat är riktiga aptitdödare för de som allaredan lider av dålig hunger.

Extra fet kost!

Igenom att förtära bara äggviteämne samt fett så bygger man upp kroppen på ett hälsosamt sätt utan att fylla ut med onödiga kolhydrater som ändå inte skänker något vettigt. Som underviktig är det tillägg viktigt att man får i sig riktigt mycket fettämnen så feta såser, cool kött samt nötter är ypperliga ingredienser i ens måltider.

Proteindrinkar

Att inmundiga proteindrinkar kan assistera till att få igång både hunger samt energinivå. Särskilt aktiva människor behöver fylla på med protein regelbundet för att inte förlora muskelmassa. Ofta upplever underviktiga att det är enklare att dricka energin än att tugga den i sig.

Uppbyggnad inifrån

LCHF innehåller väldigt näringsrik mat som bygger opp allt från organ till ben och muskler. Är man som underviktig rädd för att gå opp för mycket, kanske lider man av någon ätstörning, så är LCHF helt givet svaret alldenstund man på denna diet når sin idealvikt, men inte mer än så. Muskler, tunga ben samt hälsosamma organ väger mer än tunna ligament samt skinn utan att man ser nämnvärt bredare ut.

Svaret för underviktiga sockerjunkies

Har man svårt för att avsäga sig alla söta smaker så finns det numera sötningsmedel samt aromer som man kan använda som är totalt fria från kolhydrater. Aromhusets essenser för allt från bordsvatten till yoghurt, visdpgrädde och kaffe har blivit en enorm hit. För att söta sitt fika kan man droppa i Sucralose från allt-fraktfritt.com. Ingen ska behöva gå missbelåten på LCHF!