Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett sluta röka urval bland annat med den populära FillUp smaken Jordgubbar.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Jordgubbe.se.

e-vätska

E-juice eller e-vätska kallas den vätska man blossar (ångar) i e-cigg. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att tillverka egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar ha.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Jordgubbar smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-liquid FillUp.

E-cigaretter har blivit det lätta sättet att sluta röka. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med smak.

50% av tobaksrökarna dör så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Vanliga smaker på e-juice är tårtor, bär, fruktblandningar och konfektyr.

Jordgubbar som är nyplockade är hur Jordgubbar smakar. Svensk kvalitet baserad på 40 års kunskap är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en fabrikant i UK i flera år. Företaget i UK expanderade starkt med bistånd av vår svenska kvalitet.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan göra allt från design till personliga varumärken samt aromer till kunder.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Det mestadels nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

e

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar flavours till snaps, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vin – och nu även e-juicearomer.

Merparten av företagets tillverkning går på export. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 produktsortiment. Dessa säljs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.