Kan kryddat bubbelvatten göra dej fet?

Samtliga innehar hört om att det är livsnödvändigt att få tillräckligt med vatten att inmundiga.

Folk kräver omfattande mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner ska fungera adekvat, men de mesta människor tycker möjligheten att dra i sej mugg eller bägare sedan bägare med totalt smaklöst vatten är jättejobbigt, speciellt är det så i de länder där vatten ej är någon bristvara som i Sverige.

Flera människor vänder sig till mer spännande drycker, som bubbelvatten för att fullgöra sina rekommenderade muggar med fluid per dag.

Men stämmer ryktet om att ett överflöd att denna dryck inte är så hälsosamt som man skulle kunna tro?

Kan det kanske till och med orsaka viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna utav Karboniseringen

Ja, ryktet om att karboniserat vatten minsann kan framkalla uppsvälldhet och viktökning är helt lätt falskt, så man man vara helt lugn samt fortsätta dricka smaksatt karboniserat bubbelvatten.


Mer Info Här.

Att kolsyra är ofarligt.

Att placera kolsyrade bubblor till vatten alternativt läsk, där gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans ämnesomsättning.

Dessutom kan kolsyragasen agera helt tvärtom att man känner dej mätt snabbare och detta skulle minsann kunna tillföra dina ansträngningar att viktminskningen.

Men låt oss eftersöka den reella viktboven

Men medan kolsyrat mineralvatten i sej är helt ofarligt samt eventuellt bäst för din hälsa, dricker de mesta folk ej det i sin förädla form.

Vanlig läsk innehar en avsevärd samt fruktansvärd antal socker och kalorier.

Även lightläsk, med noll kalorier per dos har potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det finns ett litet antal smaksatta drycker som är lite bättre, man behöver totalt enkelt själv kontrollera dryckens natriumhalt samt art av sötningsmedel för att avgöra om drycken kan vara ett hållbart val till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det orsaka autentisk och rätt så bastant viktökning.

Men visste du detta?

Coca Cola som är världens största tillverkare utav läskedrycker och största märke i Sverige uppger på sin webbsida att deras läskedrycker har lika mycket socker som naturlig fruktjuice.

Det kan agera missvisande, men är (givetvis listigt valt av dem) för Livsmedelsverket fick ge dem korrekt i att ren fruktjuice har lika mycket socker som dricka.

Man gillar att en ask Coca Cola innehar kolhydrater som motsvarar omkring tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar tyst om är apelsinjuice består av nyttiga vitaminer samt mineraler som saknas totalt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice av apelsin eller äpple, eller en butelj Mer, får man i sig analoga

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Dito innefattar för ett bägare Oboy, hållbar av kaffegrädde samt 4 teskedar chokladpulver.

Även i kaffegrädde med tillsatser

En milkshake på McDonalds skänker kolhydrater analog hela 19 sockerbitar!

En burk energidryck av märket Red Bull skänker dig ej blott vingar, utan också åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man idag vill dricka kolsyrat vatten för att njuta av dess skojig, brusande konsistens kan det vara en färdigt hälsosam bruk att smaksätta det med sockerfria aromer – som inte orsakar någon viktökning.