Kryddad vatten, en del näringsmässiga fakta

Den ökade efterfrågan på smaksatt bubbelvatten har varit rätt så briljant, den ökade efterfrågan beror självfallet partiell därför satsningen på en “friskare livsstil” samt den betvivla som många innehar för kranvatten.

Smaksatt vatten – de näringsmässiga fakta med efterfrågan på den sundare livsstil som promenerar hand i labb med det ökade intresset för vad vi i själva verket äter samt dricker, de “näringsmässiga fakta” som är på etiketterna utav livsmedel samt drycker granskas som aldrig tidigare.

Men som man kan presentera dej, utan att tvinga i dej något utav olika smaksatta vatten som vi dricker, finns det ganska mycket att anmäla om.

Men tillverkarna vrider samt vänder på märkningsreglerna som gör att man missar många utav detaljerna i vad som är i drycken på etiketten och en del är det vad folk förväntar sej att se, ehuru de inte fullsatt ut förstår vad det hela innebära.

Ett utav de mest frapperande exemplen är antagligen Coca Cola med sitt meddelande att en burk Coca Cola innehåller lika mycket socker som ett motsvarande bägare med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att efter Coca Cola saknar allt vad vitaminer och mineraler som finns i fruktjuice väljer de att inte ange något om.

Om man idag anser att 10 bitar socker låter mycket – vilket det är – så kolla vad en Milkshake på MacDonalds har, analog 16 bitar socker av kolhydrater!

Fler samt flera inser vådan utav att stoppa i sig en mängd extra socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället består av sötningsmedel utav tveksamma hälsoskäl.

Smaksatt bubbelvatten, vinner mer samt mer mark som avbytare av de vanliga läskedryckerna. Man kan smaksätta själv, både köpt och hemkolsyrat vatten: http://allt-fraktfritt.com/aromer-for-bordsvatten-67/

Här i Sverige bör vi taxera oss i synnerhet lyckliga vari vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som finns att köpa i livsmedelshallarna.

Smaksatt vatten – ett hälsosammare alternativ och med kravet på en sundare livsstil traskar det ökade intresset för vad vi egentligen äter samt dricker.

Konsumenter tittar alltmer sin föda samt dryckesval baserade på näringsinnehåll och den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig tidigare.

Konsumenter är oxå mer medvetna om vikten av vattentillförsel som en andel av en hälsosam livsstil.

Att hålla kroppsfunktionerna antagligen hydrerad förbättrar energinivåer, stöder till att spola toxiner från ditt system, och hjälper till att hålla huden så den ser mer ungdomlig ut.

Vatten, i antonym till traditionella kolsyrade drycker, juice, kaffe etc är kalori independent samt har inga negativa egenskaper, men låt oss vara totalt ärliga, det kan vara lite tråkigt.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer erbjuder samtliga fördelarna med fräscht vatten men med extra plus för att det smakar bra, samt med så många spännande samt dramatisk smaker som är tillgängliga nu är det alltid någon smak som kan tilfresställa också den mest blaserade utav provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett absolut val för den hälsomedvetna konsumenten.


Klicka för mer info.