Trevlig hembryggningsbutik på Nätet lanseras av Gert Strand AB

Det väletablerade företaget Gert Strand AB lanserar en ny bryggbutik med europas största sortiment inom hembryggning samt gör bryggning på ett enklare sätt: http://hembryggning.se

Med målsättningen att föra de bästa produkterna, den högsta kvaliteten och 40 års erfarenhet lanseras nu webshopen hembryggning.se och erbjuder hembryggare den fina produktkvalitet som tidigare sålts enbart till dryckesindustrin nu i konsumentförpackning.

I varusortimentet finns bl.a. Prestige sprit- och liköressenser, Turbojäst, Aktivt Kol, Instrument och Ingredienser för hemtillverkning av drycker. Med egen utveckling och produktion tillverkas över 200 olika essenser som ger Prestige essenserna en unik ställning för smaksättning av alkoholdrycker. Den enklaste essensen innehåller 8 örter och de mer komplexa betydligt mer komponenter.

Turbojäst lanserades en gång i tiden av Gert Strand och benämndes i starten av 80-talet för Superjästen. Under många år var Superjästen den bästa jästen på världsmarknaden men Gert Strands utveckling fortsatte och i slutet av 1990-talet ersattes Superjästen av den nya rena Turbojästen som idag erbjuds i olika s.k. Turbos med unika egenskaper, alla i toppklass. Turbojästen är den samma som levereras till spritindustrin på distillery-yeast.com – men i konsumentpack.

Hembryggning.se tillhandahåller konsumentförpackat Aktivt kol av högsta kvalitet som ger det bästa resultatet. En stor del av den kunskap som idag finns om aktivt kol kommer från Gert Strand och i butiken finns därför flera olika typer av aktivt kol för att tillgodose de höga kvalitetskrav kunderna ställer. De aktiva kolen är utvalda av Gert Strand AB och allt aktivt kol batch-testas med en egenutvecklad kvalitetsäkringsmetod innan förpackning sker.

Det världsledande tyska företaget Widder OGH levererar hembryggning.se alkoholstyrkemätare, S.G. mätare, olika typer av termometrar och mätglas i lab-kvalitet. För de som inte väljer den absolut högsta kvaliteten erbjuder webbutiken också de billigare instrumenten från Kina.

Hembryggning.se har ett unikt sortiment som tillfredsställer även den mest kräsna hembryggare. I butiken saluförs all utrustning som plast- och vinhinkar, livsmedelskranar för fat och dunkar, doppvärmare, vinfiltreringsapparater och alla saker som behövs för bryggning.

I sortimentet finns även goda läskkoncentrat (4 cl till 1 liter läsk är doseringen) med minimalt med socker, eller inget socker alls, men med samma sötma som vanlig läsk.

Det säljs även kolsyrat vatten kaffe- och vispgräddearomer – allt för den goda smaken skull. Hembryggning.se är den kompletta butiken med bra produkter för kräsna hembryggare.

Produkterna finns i nya www.hembryggning.se butiken och levererar direkt till konsument. Under en begränsad tid levereras alla beställningar fraktfritt inom Sverige.

För ytterligare information:
Thomas Ström
Epost: thomas (snabela) gertstrand.se
Tel 040-620 21 86
Fax 040-18 30 25
www.gertstrand.se