Webshop lanceras med utvalda produkter som inte finns någon anna stans – allt-fraktfritt.se

Allt-Fraktfritt.se sortiment är unikt med mycket noga utvalda produkter. En hel del av produkterna tillverkas själv av Gert Strand AB, det svenska familjeföretaget som finns bakom Allt-Fraktfritt.se. Produkterna håller alla mycket hög kvalitet och kan vara svåra att hitta i andra butiker. Produkter från andra tillverkare saluförs också om det är utmärkta produkter som är användbara.

På Allt-Fraktfritt.se är allt fraktfritt. Även om beställningen uppgår till flera hundratal kilo så utgår ingen fraktavgift. Webshoppen har bra och smidiga betalningssätt som gör det enkelt för kunderna att betala. Vikten av just enkelhet och användarvänlighet har varit en av de stora grunderna för butikens utseende och funktion. Jippon med erbjudande som frestar besökarna finns tillgängligt omgående när kunden kommer till butiken.

I butiken erbjuds svenska kunder fraktfria leveranser av bra produkter som t.ex. Fulstopp, marknadens effektivaste giftfria påväxtdödande medel mot all påväxt på alla ytor. Fulstopp är mycket enkelt att använda och dessutom drygt för konsumenten att använda. Alla tillbehör som munskydd, masker och handskar finns naturligtvis att beställa på Allt-Fraktfritt.se.

Produkter för bryggning intar en speciell grupp i webbshoppen där företaget tillhandahåller produkter som också säljs på den svenska sajten för hobbybryggare – hembryggning.se. Detsamma gäller produkter från företaget DogSecurity med hundprodukter som bl.a. Dressyrlänken hundhalsband, hundkoppel, liggunderlag, valphagar och foder.

Allt-Fraktfritt.se webshopp erbjuder aromer och smaker av fabrikat Aromhuset. Med aromerna kan man få smak till sitt hemkolsyrade vatten, vanligt kaffe och vispgrädde. Det unika med produkterna är att de innehåller inget eller mycket lite socker. Trots att det finns betydligt mindre kolhydrater bibehålles smak och sötma och produkterna smakar som det skall smaka.

Som första webshopp i landet finns oxå handplockade unika varor för hälsa och kost. Världens bästa kanel – äkta Saigonkanel (latinska namnet Cinnamomum loureiroi) från Vietnam finns i olika förpackningsstorlekar I butiken. Kanelen är så unik och ny att inga andra svenska firmor HAR den och kanelen finns att köpa helt fraktfritt i butiken. Sötningsmedel som ger sötma utan bismaker, kalorier eller påverkan på insulinnivå finns också i den nyöppnade butiken. Sucralose som är det enda sötningsmedlet som tillverkas från socker ger hela 75% av sötman men inga kalorier. Detta uppskattas av diabetiker och lågkolhydratkost som LCHF, Atkins och andra GI kostmetoder.

Allt-fraktfritt gäller i Sverige. För att möta intresset från utländska kunder i bl.a. UK, Spanien, Danmark m.m. finns butiken Allfreightfree.com där man säljare samma produkter som den svenska fraktfria butiken. Allt-Fraktfritt.se har ett intressant och brett sortiment som håller hög kvalitet och tillfredsställer kundernas behov av både smidighet i att beställa, bra varor till rätt pris och snabba leveranser.

Alla fraktfria produkter och kampanjer finns i nya www.allt-fraktfritt.se och levererar hem till till konsument i hela Sverige.