Askorbinsyra kan användas på ett effektivt sätt att bleka håret

Kanske har du allaredan fått tipset om att blanda askorbinsyra med ett bra schampo och vatten för att bleka ditt hår. Men funkar det minsann att bleka på det här sättet? Visst kan man bleka med askorbinsyran, ändock det är angeläget att begripa att man inte får samma resultat som med en kemisk blekning.

c

Mildare blekning för hår som man måste vara lite försiktig med

Ifall det är så att du ofta bleker ditt hår och färgar det i olika färger så vet du att det här sliter på hårets kvalitet. Man kan behöva ta pauser och låta håret återhämta sig men ifall man samtidigt verkligen känner för att bleka en aning så kan man ju askorbinsyra köpa för att på ett mycket milt sätt byta på tonen.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter definitivt inte på håret såsom helt vanliga färgningsmedel gör. Så även ifall det låter en aning galet att bleka håret med c vitamin så kan det rentav vara en bra sak att företa då man vill kringgå onödigt slitage.

När blekt hår får en grön ton

Det kan verkligen kännas trist då håret som man just har blekt börjar se grönt ut. Det här kan bero på lite annorlunda saker. Ifall man till exempel badar i klorvatten så kan detta medföra att håret på grund av detta får en grönaktig ton. Lösningen kan vara en påse askorbinsyrapulver. Genom att bleka med medlet så får man åter den kulör som man ville ha på ett lätt samt naturligt sätt.

C-vitamin är bra för så massor skilda saker

Men det är inte enbart håret som kan behandlas med askorbinsyran som ju i praktiken är samma sak som c vitamin. Med c vitamin mat så mår man fint.

Vad är c vitamin bra för? C vitaminer är framförallt mycket bra för immunförsvaret och det är således som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Men det finns mer att inbringa från denna smarta produkt…

Förtjusande hud är något som flera drömmer om

Man kan faktiskt behandla hyn med c vitaminet i pulverform. Ifall du handlar en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och blanda med vatten för att därpå badda i ansiktet. Gör detta innan du lägger på kräm samt smink. Detta kan skänka en enastående effekt med frisk hud som utstrålar hälsa.

Köp alltid livsmedelskvalitet (finns till bra pris på allt-fraktfritt.se) ifall askorbinsyran ska användas invärtes samt utvärtes, även till håret.

Man kan alltså askorbinsyra köpa av många olika anledningar. Med en lite behållare därhemma så får man många olika användningsområden. Håret håller rätt ton och förblir starkt och fint, ansiktet får en helt ny lyster och så kan man ju göra rent i hemmet med syran och hålla sig sund genom att äta den, det är c vitamin. Detta är sannerligen en produkt som man behöver i varje bostad. hår vitaminer.

Ett litet råd är att tänka på att askorbinsyran ska ha livsmedelskvalitet och inte vara för gammal. Ifall du ser att den har blivit gulaktig så är det enbart att kasta påsen eller burken och skaffa nytt. Det här här för övrigt faktiskt ingen kostsam produkt.