Lär dig hur du enkelt använder msm pulver i ansiktet

Hur får man grann hy? Det här är det många som undrar och det är klart att det finns många olika saker som kommer att påverka hur du ser ut i ansiktet. Den som lider av hudsjukdomar kan behöva yrkesmässig hjälp men om det mest är så att du ibland får finnig hud alternativt att du har fläckiga partier som du vill behandla så kan msm pulver i ansiktet vara en lösning. Man kan samtidigt ta en aning msm som svavel kosttillskott och dessutom vårda inifrån.

Msm pulver i ansiktet

Det är rentav så att man kan få grann hy via att använda sig av msm pulver i ansiktet. Detta är ett pulver som består av ren biologisk svavel som kan läka uppretad hy, dämpa ärr av akne och även mildra inflammation. Och det är inte besvärligt att behandla själv med msm pulver som man köper på burk online från exempelvis allt-fraktfritt.se, CDON alternativt Tradera för att sedan blanda med vatten eller med salva.

En msm mask för ansiktet

Du kan inleda med att frambringa en ansiktsmask som innehåller svavelpulver. Mixa omkring 2 skedar mirakelpulver med 1 sked aloe vera, 1 sked honung och 1 sked kefir. Blanda och låt masken svälla till. Ge detta minst 30 minuter så att msm pulvret löses upp redigt. kosttillskott online

Den här masken skänker flera fördelar. Undantagen att du får en helande effekt så kommer pulvret på ett skonsamt sätt skrapa bort död hud vilket också bidrar till nätt hy. Du kan använda samma mask vid flera tillfällen för den håller upp till två veckors tid i kylskåpet!

Punktbehandling

Emellanåt så har man ju fullt okej hy men så dyker det upp en bångstyrig finne mitt på näsen alternativt kinden. I det här läget så kan man punkt-behandla med msm. Blanda ett kryddmått med en aning vatten och blanda redigt så att det blir till en smet som du därefter kan dutta på. Det här kan upprepas många gånger och du bör se effekt ganska snart.

Ansiktsvatten

Varför betala dyrt för franska märken som bedyrar att deras ansiktsvatten skänker bättre hy för att det är så naturligt. Organiskt svavel är så naturligt som det kan bli och du kan enkelt frambringa ditt eget ansiktsvatten genom att blanda en sked svavel msm med vatten och därefter hälla detta på flaska.

Betydelsefullt att tänka på

Det kan vara bra att värma upp en mask eller vatten som man använder för att processa huden med. När msm behandlingen är varm så kan det vara lättare för huden att ta upp svavlet. Därtill så ska du jämt se till att området som ska behandlas är rent och att dina händer är rena innan du börjar mixa och processa.

Man bör även låta svavelpulvret ha kontakt med huden i åtminstone fem minuters tid och gärna upp till en halvtimmes tid för att det här ska skänka verkan.

Metylsulfonylmetan utvärtes

Förutom att du kan få finare samt renare hy med msm pulver så kan det här vara något som hjälper dig med andra besvär. Vid solbränna så kan en msm blandning ge lindring och därjämte så kan man vårda svullnader och värk utvärtes med detta pulver.

Ett gott råd kan vara att addera en aning pulver till den produkt som du ändå använder för att processa din hud med. Mixa inte direkt i burken utan endast i den kräm alternativt gel som du tar för en engångsbehandling!

Med endast en lite mängd pulver kan man kvickt få bukt på stelhehet, träningsvärk och muskelinflammationer..