Försöka lyckan på enarmade banditer

Enarmade banditer är samtliga dagens slot automaters anfader

Den enarmade banditen uppfanns i USA på 1800-talet samt drev många lyckönskare till vansinne. Enarmade banditer fick sitt nickname av sura bonnläppar när de förlorade sina spelpengar – en enarmad bandit har en spak på ena sidan, vilken man drar i för att placera spel i rullning. Man vinner så klart kortare tid än man förlorar, men som med alla turspel finns alltid chansen att vinna.

Spela jättevinstslot Bonus på Ladbrokes

Ur ett större perspektiv så är den störste vinnaren på enarmade banditer och andra spel automater ägarna till maskinerna, men alltemellanåt kan man som spelare ha tur samt dra hem jackpot. Detta har drivit många folk in i svåra spelberoenden och 1979 förbjöds samtliga enarmade banditer i Sverige.

Man ville avta riskerna för människor att försättas i ekonomiska och sociala besvär relaterade till sitt spelberoende. Blott på somliga färjor kunde man fortfarande finna enarmade banditer.

Idag finns slotmaskiner samt spelautomater som utvecklats från enarmade banditer absolut överallt. Inte bara i kasinon utspridda världen över, men framförallt på webben. Det finns en oändligt utbud av spelföretag online, i Sverige är ett litet antal av de största Expekt, Betfair och ComeOn, därtill det statligt ägda Svenska Spel. På dessa spelportaler kan man spela absolut vad som helst, allt från kortspel till roulette, odds och vadslagning därtill enarmade banditer och andra slot spel.

Att agera på webben är enormt praktiskt, man öppnar ett spelkonto på utvald spelsajt där man för in slantar från sitt bankkonto. Det kan vara en bra förslag att i förväg avgöra hurdan mycket slantar som får användas till spelande varje månad så att man inte gör av med för mycket samt utvecklar ett spelberoende.

Det finns ofantligt många spelsajter att välja bland. Några av de vanligaste svenska spelhallarna online är Expekt, ComeOn, Betfair samt det statligt ägda Svenska Spel. Alla stora spelsajter erbjuder ett jättemycket utbud av annorlunda spel, allt från enarmade banditer och Jack Vegas-maskiner till Roulette, kortspel, skraplotter samt betting.

Många gånger kan man hitta bonuserbjudanden som kan vara värda ganska mycket när man registrerar medlemsskap hos en särskild spelsajt, man antagligen får fördubbla insättningssumman att agera för. Sedan anländer regelbundet bonuserbjudanden till ens e-mail vilket ger en fler spelchanser samt därmed också fler vinstchanser.

Att vinna på enarmade banditer är helt baserat på tur och dagens slot maskiner är riggade att ge en viss garanterad procent i vinst till sin ägare, resterande procent bestämmer slumpen. Klicka här omgående för mer information
De som verkligen kan anses vara vinnare när det gäller slot automater är de som äger dem.

Om man gillar att spela enarmade banditer, men utan att varken betala eller få möjlighet på avans så kan man agera utan prestation. Det går att göra på de flesta spelsajter.

Enarmade banditer lockar lirare ur samtliga åldersgrupper, ofta anser barn att det kan vara kul att agera denna art av spel, men för att få spela i Sverige så måste man enligt författning vara över 18 år gammal.