Aga Aqvia Exclusive är den snyggaste kolsyremaskinen

Aga Aqvia Exclusive är en kolsyremaskin med skärpa på effektivitet samt form. Vi intresserar oss mer och mer för design samt inredning och vill beredvilligt att våra köksprylar skall vara åtminstone lika snygga att se på som enkla att använda. Detta har Aga lagt mycket vikt vid när man tog fram Aga Aqvia Exlusive.

Det var år 2008 som Stryk Aqvia Exclusive introducerades samt idag är det en av de mest omtyckta kolsyremaskinerna på marknaden. Ã…r 2011 släppte man Exclusives efterföljare som har en en aning avvikande design, men fortfarande samma enkla användning.

Aga är ett svensk affärsverksamhet med anor från begynnelsen av 1900-talet. Det är ett företag som specialiserat sig på gas och gasleveranser till allt från industri till privat bruk. Gas används i långt större utsträckning än man antagligen antar och i hemmet finns det flera användningsområden för exakt gas, t ex gasolgrill samt balkonguppvärmning.

Gas är vad som används för att kolsyra dryck samt med en egen kolsyremaskin som t ex Stryk Aqvia Exclusive behövs gas. När man handlar en ny kolsyremaskin så får man i vanligtvis gas på köpet, men när den tar slut så kan man byta ut alternativt fylla på den gamla patronen mot en ny hos närmaste återförsäljare, givetvis kostar det en aning, men inte lika mycket som att gång på gång köpa en ny gaspatron.

När man skulle formge Aga Aqvia Exclusive så tog man hjälp av den välkända färgexperten samt designern Eva Lilja, för att ta fram de fem unika färger som klär Aga Aqvia Exclusives kolsyremaskiner. Färgerna är crème, lime, brunt, brandgul och svart, för att alla ska kunna finna en stilren kolsyremaskin som matchar sitt kök. Apparaten är i rostfritt stål som har behandlats så att inga fingeravtryck fastnar. Eva Lilja är en välkänd designer som bland övrigt har arbetat för IKEA och Alcro.

Man ville göra en attraherande kolsyremaskin i anrik, stilren, Skandinavisk form samt det lyckades man väldigt bra med. Maskinerna har designat i Sverige samt tillverkas oxå här, det är svenska kvalitetsprodukter som man kan få tag på i Norden och Estland.

När man skall kolsyra sitt vatten så fyller man den avsedda flaskan med kyligt vatten från kranen, spänner fast den i sin kolsyremaskin och trycker på knappen. En gång räcker, men vill man ha riktigt mycket kolsyra så kan mantrycka ett par gånger.

Att kolsyra sitt eget vatten är bäst ur många synsätt. Dels är det i längden billigare och dels slipper man bära hem en massa vatten från affären ständigt, men den största tjänste gör man ändå mot miljön igenom att välja dän vatten som transporteras i stora lastbilar.

Om man gillar kryddad vatten alternativt läsk så fungerar Aga Aqvia briljant även för detta, man kan köpa smaker, sötningsmedel, läskkoncentrat m. m. från en antal annorlunda affärsverksamhet. Aqvias egna smaker är goda, typ Aromhusets smaker för bordsvatten samt dricka.

Aga Aqvia Exclusive är både stilmässigt och användarmässigt i toppklass!