Aga Aqvia kolsyremaskin för alla

Aga Aqvia gör den snyggaste kolsyremaskinen på marknaden!

Aga är ett företag som levererar industrigaser till hela Europa, faktum är att företaget är främst i Europa på exakt detta. Som trade mark har Aga funnits i över ett århundrade och än idag ligger Aga främst vad gäller både utveckling samt leverans. Aga levererar gas till en lång rad idé – allt från industritvätt till kylning, uppvärming samt laboratorier. Gas är användbart på flera plan och i hemmet finns det mestadels representerat i gasolgrillen, kolsyremaskinen eller i terassvärmaren.

Kolsyrat mineralvatten är omåttligt populärt i en tid då allt fler provar uppnå en så aptitlig hälsa som genomförbart. Vi ska inmundiga mycket med vatten för att hålla våra kroppar samt dess funktioner i bra beskaffenhet, men vanligt kranvatten blir snabbt tråkigt. För att göra dricka lite roligare tillsätter vi bubblor och kanske lite smak, Ramlösa samt Vichy Nouveau har aldrig sålt så bra som nu!

Buteljerat vatten med bubblor och smak kostar som det smakar, särskilt när man betänker att det egentligen bara är vatten med en aning gas samt smak i. Vatten har vi ju näst bredvid avgiftsfri i våra kranar! Dessutom är svenskt kranvatten enormt fräscht samt nyttigt, till och med i jämförelse med flaskvatten från «naturliga källor».

För att slippa kånka tunga flaskor vatten från affären kan man tillsätta bubblorna hemma istället, allt man ska är en kolsyremaskin. Aga Aqvia är en verkningsfull samt smakfull kolsyremaskin som både tittar på snygg ut i köket samt ger ens goda, rena, purfärska kranvatten precis så mycket bubblor man önskar. Aga Aqvia kolsyremaskiner började produceras år 2008 och är idag en av de mest köpta kolsyremaskinerna på den svenska marknaden.

Aga tillverkar ja inte bara kolsyremaskinerna, utan även gaspatroner, vattenflaskor samt smaker som man kan använda som smaksättare på det kolsyrade vattnet.

Det finns ett par olika modeller av Aga Aqvia kolsyremaskiner, dels Aqvia Exclusive som dyker upp i fyra annorlunda kulörer för att var bo ska få en kolsyremaskin som matchar in ihop med övrig inredning. Stålet är behandlat för att man skall undfly fula fingeravtryck samt modellen är framtagen för att passa på både vask samt bord. Den andra modellen heter Aqvia Balance vilken till utseendet påminner om Aga Aqvia Exclusive, men har lite annan färgsättning. Alla komplement till de annorlunda modellerna är kompatibla.

Att kolsyra till eget kranvatten är inte bara snällt mot plånboken samt ryggen, utan innebär oxå ett ganska stort art för miljön. Vattentransporterna bidrar till en kännbar fraktion alla koldioxidutsläpp och räknar man dessutom in läsktransporter så blir det snabbt ännu allvarligare. Med en egen Stryk Aqvia kan man fabricera både kolsyrat vatten, kryddad, kolsyrat vatten och dricka med sitt eget kranvatten som bas.

En Aga kolsyrepatron räcker till 50-60 liter kolsyrat mineralvatten samt går att anskaffa i de flesta varuhus.

Det finns mängder av smaker för bordsvatten, läskkoncentrat och cidersmaksättare på marknaden, både Agas egna och andra sorter är goda att ha i sitt kolsyrade vatten. Vill man ha kalorifri smaksättning så kan man kolla in Aromhusets sortiment som innehåller 20 annorlunda smaker.

Aga Aqvia är inte blott snygg, miljövänlig och säker, utan också enormt lätt att använda. Med ett lätt knapptryck på Aga Aqvia får man en massa härliga bubblor i sitt kranvatten!