Aromhuset hjälper dig smaksätta ditt vatten

Aromhuset ger dig möjligheten att välja mellan 22 olika smaker för kolsyrat vatten

Aromhuset är ett koncept framtaget inom det mångfacetterade företaget Gert Strand AB. Konceptet erbjuder bordsvattenaromer till kolsyrat vatten och utbudet innehåller 22 unika smaker som går att mixa på många skilda vis. Aromhusets bordsvattenaromer är I huvudsak framtagna för att sätta smak på kolsyrat vatten utan att addera onödiga kemiska tillsatser och socker och är därför ultimata i samtliga möjliga tänkbara dieter. Därtill kan man experimentera med smakerna och smaksätta yoghurt, hemgjord glass, eller annat.

Aromhuset har 22 smaker för bordsvatten, fem smaker för vispgrädde och fyra smaker för kaffe (plus ytterligare två i storpack). Samtliga är de fullständigt fria från såväl socker som sötningsämnen vilket har gjort dem otroligt populära bland diabetiker, LCHF:are och lågkaloribantare – bland flera andra.

Aromhusets bordsvattenaromer är lämpliga för alla

Aromhusets bordsvattenaromer är inte framställda enbart för personer som följer någon speciell diet, utan är ett hälsosamt alternativ åt alla människor. Istället för saft, läsk och sockrig juice kan barnen nu hälla I sig en ”skojig” dryck utan negativa effekter på vare sig tänder som blodsocker och andra hälsoaspekter. Man får bubblorna, och man får smaken, men man besparas allt det dåliga som kolsyrade drycker generellt för med sig.

Investera i egen kolsyremaskin – för naturen!

Smaksatt, kolsyrat vatten finns självklart att införskaffa klart från affären, märken som Ramlösa och Loka säljer som aldrig förr! Denna enorma marknad av buteljerat vatten har negativa effekter på såväl natur som privatpersoners plånböcker. Per lite kostar buteljerat vatten otaliga gånger mer än kranvattnet hemma, därutöver är det inte lika hälsosamt. Lägg därtill effekten som påverkar miljön med alla långväga transporter från fabrikerna till varuhusen, och det släpande av fulla och sedan tomma flaskor som individer får uthärda för att få hem sina kolsyrade drycker och därefter slutföra sin uppgift som goda medborgare genom att panta flaskorna när de är tomma.

För att undgå sponsra denna kedja, som kan tyckas överdriven bara för att man ska erhålla tillgång till gott vatten hemma, så kan man handla en egen kolsyremaskin. Dessa maskiner är idag oerhört effektiva och ger samma sorts bubblor som man får i vattnet från affären. De kostar mellan 600 och några tusen kronor – pengar som skyndsamt tjänas in om man konsumerar mycket kolsyrat vatten.

Fler valmöjligheter ifall man personligen smaksätter sitt kolsyrade vatten

Med en egen kolsyremaskin kan man kolsyra just så mycket vatten man önskar, i samma tillfälle som man ska intaga det. Man kan smaksätta sina bubblor med Aromhusets bordsvattenaromer med den smak man är sugen på för tillfället och man kan skapa egna smakkombinationer efter personligt tycke. Olika familjemedlemmar måhända önskar ha olika smaker gällande sitt bordsvatten? Inga problem! En flaska av Aromhusets bordsvattenaromer är så billig och liten att man enkelt kan innehava flera stycken hemma – som passar samtliga familjemedlemmars smaker.

För ultimata kolsyreeffekt ska det vatten man använder i kolsyremaskinen vara riktigt kallt då kolsyra håller bättre i låga temperaturer. Bordsvattenaromerna kan tillsättas antingen före eller efter att man kolsyrar vattnet, men bästa blandningseffekt fås om man tillför smak före man placerar flaskan i kolsyremaskinen. Eftersom de flaskor som nyttjas i kolsyremaskiner är återförslutbara så är det bara att placera sin flaska med smaksatt, kolsyrat vatten i kylskåpet efter att alla har blivit serverade.