Aromhusets Citron skänker ens kolsyrade vatten smak av klassisk syrlighet

Title=Egengjort och smakrikt bordsvatten
Tags=kolsyrat vatten, kolsyremaskin
Category=1
UserCategories=kolsyrat vatten|bantning|viktminskning|socker|hembryggning|tips|nyheter|blogg|uncategorized
Content=Gör eget bordsvatten och spara pengar

Det är smidigare än vad man kan anta att frambringa bordsvatten på egen hand. Man behöver en kolsyremaskin och bordsvattenaromer från Aromhuset, därefter är man redo att sätta igång.

En flaska kolsyrat, smaksatt vatten som framställts hemma med det egna kranvattnet går på runt fem kronor litern, då är priset för kolsyran och bordsvattenaromen inräknad – vattnet i sig är ju i stort sett gratis. Vad kostar en liter kolsyrat, smaksatt Ramlösa, Loka, eller Vichy Nouveau? Inte fem kronor åtminstone – inte ens tio.

Visst kostar det en del att handla hem en kolsyremaskin, men dricker man stora mängder kolsyrat vatten så har man inom kort tjänat in pengarna. Med en kolsyremaskin kan man dessutom göra egen läsk när suget smyger sig på, Aromhuset säljer även fantastiska läskkoncentrat som består av 80 % mindre socker än de flesta läsksorterna i butikerna, en del är till och med totalt sockerfria.

Smaksätt ditt hemgjorda bordsvatten hur du vill!

Tillbaka till bordsvattnet. Smaksatt, kolsyrat vatten har exploderat i popularitet sedan det introducerades på marknaden i början av 2000-talet. Visst kunde man finna Vichy Nouveau med touch av citron även innan dess, men de flera annorlunda, mer eller mindre exotiska, smakerna har anlänt i en rasande hastighet de senaste åren. Och det ÄR gott! Istället för sötsliskiga drycker kan man nu få avnjuta av diskreta, uppfriskande smaker i frånvaro av adderad sötma, något som många av oss sannerligen uppskattar.

I Aromhusets sortiment av bordsvattenaromer ingår 22 skilda smaker

Aromhusets bordsvattenaromer inkluderar 22 olika smaker. Dessa går att blanda med varandra vilket leder till en uppsjö av möjliga smakkombinationer. Enbart fantasin sätter gränserna. Barnen brukar älska de mjuka frukt- och bärsmakerna som Jordgubbe, Blåbär, Banan och Ananas, medan vuxna älskar Citron-Lime, Svart Vinbär, Granatäpple och Pepparmint – jodå, pepparmint gör sig utomordentligt bra som smak på kolsyrat vatten!

När man väl har skaffat sig en kolsyremaskin, och väl utvalda bordsvattenaromer från Aromhuset så är det bara att köra igång, processen tar mindre än en minut! Man fyller flaskan med vatten och häller i den valda aromen/de valda aromerna. Doseringen som gäller för Aromhusets bordsvattenaromer är 2 ml per liter vatten, dvs. 2/3 av aromflaskans kork. När aromen och vattnet är i flaskan så fäster man flaskan i kolsyremaskinen och startar kolsyreprocessen. Sedan serverar man de krispiga och utsökta bubblorna gärna med is i och med kolsyra håller sig längre i låga temperaturer.

Billiga kolsyremaskiner i ditt varuhus

En kolsyremaskin kan man köpa i elektronikaffärer, men också i välsorterade varuhus som ICA samt COOP. Den kan kosta allt från några hundralappar till flera tusen men ofta är de billiga fullt dugliga för hemmabruk. SodaStream är ett bra märke bland kolsyremaskiner.

En hit hos barnen!

Barnen blir vanligtvis jätteglada över en kolsyremaskin och ger lätt upp sötsliskig läsk i utbyte mot sockerfritt, men smaksatt bordsvatten om det medför att de får vara med och producera bordsvattnet själv. En utbildande samt kul sak i köket!

Köp Aromhusets bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!
Date=Range
Date1=2016-06-15
Date2=2016-06-21