Den mycket fräscha och goda smaken av Svart vinbär i det kolsyrade vattnet

Aromhuset har lanserat en frisk smak av Svart vinbär som får många att anknyta med svensk sommar. Man doserar lätt med flaskans kapsyl alternativt medföljande doseringspipett och avgör själv hur mycket smak man vill ha i sitt vatten. Utan vare sig socker alternativt tillsatser som färgämnen och sötningsämnen är Aromhusets essenser ett bra val för den som vill leva ett sunt och naturligt liv, fyllt av underbara smaker.

Gert Strand AB lanserar smaken Svart Vinbär i sitt utbud av bordsvattenaromer. Svart vinbär är en fräsch och syrlig essens som sannerligen piggar upp ens kolsyrade vatten.

Många väljer idag att byta vanligt stilla vatten mot kolsyrat dito och sedan några år tillbaka säljs det mer smaksatt kolsyrat vatten i Sverige än neutralt. Genom att tillsätta kolsyra i sitt vatten får man en fräschare känsla i munnen, samtidigt som vattnet både friskar upp och släcker törsten på ett lite festligare sätt än vanligt vatten. Kolsyra framhäver även smaker så bordsvattenaromer framhävs väldigt bra i vatten med tillsatt kolsyra. Bäst resultat får man om vattnet också är kallt.

Smaken av Svart Vinbär är syrlig och uppfriskande och går att mixa med andra smaker ur Aromhusets utbud. Totalt sett finns det 16 smaker och exakt Svart Vinbär blandas med fördel med de andra bärsmakerna, hallon och blåbär, eller med citron för en riktigt syrlig smak som passar bra till maten.

I andra länder är det inte alls lätt att hitta kolsyrat vatten som är smaksatt, man har inte insett vilken skillnad lite smak medför för dryckesupplevelsen. På sin höjd kan man finna kolsyrat vatten med smak av citron i utlandet, men med hjälp av Aromhusets 16 smaker kan man variera i nästintill oändlighet. Svart Vinbär är också en frisk och syrlig smak, i stil med citron, men är lite mer spännande för smaklökarna med sin somriga bärsmak.

En väldigt bra aspekt med Aromhusets essenser är att de varken innehåller färgämnen, socker alternativt sötningsmedel. Därmed passar de alla som försöker dra ner på sitt sockerintag – diabetiker, barn, dietföljare, eller de som bara försöker dra ner på artificiella substanser men samtidigt gillar goda smaker.

Doseringen är lätt, aromflaskans kapsyl rymmer 3 ml, 1 ml arom per liter vatten ger omkring samma mängd smak som de smaksatta, kolsyrade dryckerna man handlar i butik och 2 ml ger tydlig och fruktig smak. Vill man ha riktigt mycket smak så tillsätter man mer tills man själv tycker att det är lagom.