En sodastreamer är ett måste I hemmet

Det där med att själv producera läsk är knappast en ny sak. Många kommer nog ihåg kolsyremaskinerna som var så populära under 1970-talet och som mest bestod av en kolsyrepatron och ett handtag så att man snabbt kunde fylla på en vattenflaska med bubbelvatten som man smaksatte. Med en modern sodastreamer så får man riktigt god läsk som dessutom är bra mycket nyttigare än det som man handlar i affären.

sodavatten

Fördelar med att använda en egen sodastreamer istället för att inhandla färdig dryck

Det finns många fördelar med en egen kolsyremaskin och det har bara blivit mer och mer populärt med en egen sodastreamer i hemmet. Detta är en maskin som på kort tid får fram sodavatten med eller inte med smak. Smaksatt vatten är ju oerhört populärt för att det är roligare att dricka samtidigt som det icke innebär en fara för hälsan.

Med sodastream essenser så kan man själv mixtra fram en dryck som man tycker om. Faktum är att soda stream maskiner gör det möjligt att experimentera. Man kan komma fram till en smakkombination som är ovanlig samtidigt som den är nyttig och bra.

Lät barnen att dricka sodavatten med smak hellre än kommersiell läskeblask

När det handlar om barn så kan det stundtals vara svårt att neka till sötsaker. Ifall man ej är noggrann med att bara tillhandahålla den här typen av drycker under helger så kan det enkelt bli så att barnen lär sig att vatten är tråkigt och intet som man har sug att hälla I sig.

Med en sodastreamer så förändras detta. Det blir plötsligt roligt att experimentera och forma nyttiga drycker med maskinen. Detta är otroligt bra för barn som på detta vis lockas bort från läsk och andra drycker som rentav icke är så bra för deras utveckling samt välbefinnande. bubbelvatten

Mineralvatten blir bra mycket roligare att hälla I sig då det har smak men det blir ännu bättre då man själv har smaksatt.

Det är likaså bra med drycker som ej kostar så mycket att njuta av

En annan sak som man inte ska glömma bort är att det kostar en hel del pengar att hälla I sig läsk och färdig dryck från butiken. Om man istället använder sig av kolsyremaskin så behöver man ju inte betala speciellt mycket för detta. Man får lyx i vardagen till en liten kostnad och detta är något som precis alla kan njuta av.

Sodastream maskinen är minsann till för alla. Studenten kan ha den såväl som pensionären. Barnfamiljen kan knappast leva utan! Bubbelvatten är nästan lika viktigt som kaffe så det är klart att man helst ser ett alternativ som precis som kaffemaskinen gör det möjligt att på ett billigt sätt jämt ha tillgång till maskinen.

Smaker till kolsyrat vatten

Till läsk är de flesta fabrikat ganska dåliga och Sonjo finns icke längre. Idag wär det endast ett märke som sticker ut, Aromhuset. Man har ett utbud med aromer för kolsyrat vatten, ett sortiment läskkoncentrat inklusive svenska smaker såsom Sockerdricka och Grape Tonic. Ett sortiment sockerfri läsk.

Aromhuset produkter smakar bra. Det kan bero på att de tillverkade läskkoncentrat redan på 80-talet när de första Sodastreamerna kom och på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps. Finns på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Prisad.se samt Tradera online.

Goda recept för sodastream bubbelvatten drinkar

Nuförtiden så är det inte besvärligt att finna bra recept för sodastreamer drinkar. Man kan surfa ut på webben och läsa vad andra som har samma maskin rekommenderar. På detta vis så kan man även få en hel del inspiration så att man kan få ut bra mycket mer av kolsyremaskinen.