Exotisk sötma i ditt sodavatten med hjälp av Aromhusets Melon

En mycket god smaksättare i det kolsyrade vattnet är Aromhusets melonsmak. Aromhusets essens Melon innehåller inget socker alternativt sötningsmedel men är ändå en explosion av exotisk sötma. Varje liten flaska räcker till hela 15 liter vatten!

Gillar du smaken av melon, men försöker leva ett liv där intaget av socker och artificiella sötningsmedel helst ska hållas nere, så är Aromhusets Melon något för dig. Varje essensflaska består av 30 ml arom och mäter alltså inte mer än 8 cm, likväl räcker den till att smaksätta ungefär 15 liter kolsyrat vatten ifall man följer de rekommenderade doseringsmåtten.

Gert Strand AB ligger bakom Aromhusets 16 smaker för kolsyrat vatten där Melon är ett exotiskt inslag. Alla smaker kan blandas med varandra vilket skapar otroligt många variationsmöjligheter. Doseringen genomförs antingen med flaskans kork som rymmer 3 ml, eller med medföljande pipett. Man måste inte hålla sig till de rekommenderade 2 ml per liter utan kan addera eller dra ifrån efter eget tycke.

Just Melon är en smak som tilltalar flera, det är en exotisk frukt med mycket sötma och Aromhusets Melon smakar precis autentisk melon. Den är härlig att blanda med Ananas, Banan eller Persika som är andra smaker ur Aromhusets utbud.

Samtliga 16 essenser är framtagna för kolsyrat vatten, vi dricker idag hellre kolsyrat vatten än stilla och hellre smaksatt kolsyrat vatten än naturellt. Det visar försäljningssiffrorna av de kommersiella etablerade fabrikaten tydligt. Trots detta är konceptet med smaksatt bubbelvatten någorlunda unikt, runt om i världen är det inte så enkelt att hitta smaksatta bubblor.

Aromhusets essenser innehåller inget socker och inget sötningsmedel och är för den skull ett välkommet alternativ bland diabetiker, barnfamiljer som vill hålla nere sockerintaget, de som går på diet av typen Atkins och saknar goda smaker alternativt de som helt enkelt bara vill föra en aningen mer hälsosam livsstil. I dessa kategorier inkluderas nästan samtliga dagens medvetna personer vilket är anledningen till att försäljningen av Aromhusets essenser går så bra. Gert Strand AB, som ligger bakom Aromhuset, söker nu nya återförsäljare till sina innovativa och uppskattade aromer.

– Det finns ett någorlunda bra urval av smaksatt kolsyrat vatten i handeln, men variationen är fortfarande inte vad den bör vara, uppger säljare Thomas Ström.

Smakstyrkan är även någorlunda svag i de kända fabrikaten men väljer man att smaksätta själv med Aromhusets smaker så kan man påverka både smakblandning och smakstyrka personligen, och skifta mellan smaker hur man vill, när man vill.

Om man därutöver investerar i en egen kolsyremaskin så spar man en mängd dragande av flaskor till och från affären, och några slantar då flaskvatten idag är ofantligt många gånger dyrare än kranvatten. Vårt kranvatten är även så pass rent och friskt att det är synd att inte utnyttja det. Även ur miljösynpunkt ligger det rätt i tiden att kolsyra i hemmet då transporterna av allt mineralvatten idag är en stor bidragsfaktor till samtliga miljöfarliga avgaser i atmosfären.