Få barnasinnet att vakna till liv med smultronvatten

Smultron är en av Aromhusets tre nya smaker för kolsyrat bordsvatten. Succén fortskrider för Gert Strand ABs bordsvattenaromer och sortimentet växer. Utöver de tre senaste vattenaromerna tillkommer också 2 nya smaker för grädde. Att Strands smaktillsättare inte har några kalorier eller kolhydrater bidrar säkerligen till succén, men det råder ingen tveksamhet om att aromerna är värda all uppmärksamhet.

Aromhusets smultron för en tillbaka till barndomens sena somrar. Man promenerade ut i skogsbrynen eller mot vägkanterna för att plocka på sig dessa naturliga smågodis. Traditionen innebar att man skulle trä de små smultronen på strån, men vanligtvis hann de inte så långt utan åkte ner i glupska barnamagar på vägen. Smultronen, som ser ut som mindre jordgubbar, har en väldigt ljuv och len smak som framför allt gillas av barn. Dock inte sagt att smultron inte skulle fånga vuxnas entusiasm, en mer uppenbar smak av sommar, sol och grönska får man leta efter.

Att intaga kolsyrat vatten med arom ersätter vanligt, slätt vatten och smaklöst bubbelvatten allt mer. Varför hälla i sig trist när man kan hälla i sig roligt? De färdigsmaksatta vattensorterna som finns ute i ffärerna kostar multum i jämförelse med kranvattnet hemma, ändå går försäljningen glänsande! Kranvattnet är mest hälsosamma vatten man kan få tag på i Sverige, rent och uppfräschande och kristallklart. För att pigga upp det aningen gör man förståndigt i att införskaffa en kolsyremaskin.

En kolsyremaskin är möjlig att få tag på för under tusenlappen och kolsyrepatronen räcker till många liter. Ifall man sannerligen gillar kolsyrat vatten så är det här en intelligent investering. Man får purfärskt kolsyrat vatten, med exakt den mängd bubblor man vill. Med Gert Strand ABs smaksättare får man till på köpet precis den smak man vill, om det nu råkar vara just nykomlingen Smultron, exotiska Cherimoya eller storfavoriten Citron. Hela 23 smaker ryms inom Strands utbud, alla med sin säregna smak och beundrarskara.

De andra 2 nyheterna under varumärket romhuset är Lingon och Pepparmint. Ytterligare ett älskvärt, svenskt bär, samt en lite mer utmanande smaksättare för kolsyrat vatten.

En pava av Aromhusets bordsvattenaromer rymmer 30 ml, det är mindre flaskor det handlar om. Trots sin ringa storlek så räcker flaskan till att krydda hela 15 liter kolsyrat vatten så priset per liter är mycket liten. Äger man ingen kolsyremaskin är det möjligt att droppa de goda essenserna i smaklöst kolsyrat vatten om man önskar.

Man doserar bordsvattenaromerna med flaskornas kork, 2/3 är lika med två ml som är lagom till en liter vatten. Man kan också använda sig av den medföljande pipetten som är speciellt bruklig när man vill mäta upp mindre mängder vatten.

För att köpa Aromhusets Smultron, eller något övrigt ur Aromhusets upplaga så gör man så billigast direkt från Gert Strand ABs egen webbshop www.allt-fraktfritt.com. Här listas alla smaker ur alla serier. Driver man en affärsverksamhet och önskar lägga pengar på större flaskor finns några smaker att finna i 270 ml-flaskor med pumpkork.

Gör dig personligen en tjänst och smaka Aromhusets bordsvattenarom med smak av Smultron, slut ögonen och dröm dig åter till barndomens somrar och alla små smultronställen de kantades av.