Fräscht kolsyrat pepparmintsvatten

Nu har du tillfälle att smaka något nytt, Aromhusets nya bordsvattenarom med arom av Pepparmint! Tack vare att smaksätta sitt vatten med Aromhusets Pepparmint får man ett uppfriskande vatten som råder bot på den torraste av munnar. Denna nya smak från det redan framgångsrika företaget Gert Strand AB kommer att bli välkänd!

Pepparmint är en frekvent förekommande arom på tuggummin, när personer vill fräscha upp sina munnar litegrann. Nu kommer den fräscha pepparmintssmaken även som vattenarom! Friskare vatten än kyligt, kolsyrat pepparmintsvatten får man verkligen eftersöka.

Aromhuset hade sedan tidigare ett stort sortiment på smaker till kolsyrat vatten, hela 20 stycken! Nu har företaget bakom succén lanserat ytterligare 3 smaker för att utöka sortimentet och däribland hittar man smaken pepparmint. De andra två smakerna är lingon samt smultron, välbekanta smaker från de svenska skogarna.

Pepparmint är definitivt aningen mer av en avvikande smak att ha till sitt kolsyrade vatten, men efterfrågan är stor! Vattnet som blir när man smaksatt det med Aromhusets pepparmint är otroligt uppfriskande och varje liten 30-kronorsflaska ger hela 15 liter smaksatt vatten. Doseringsråden är 2 ml per liter vatten och man bör hålla sig till det eftersom överdosering kan ge en märklig eftersmak.

Aromhusets smaker tillför alltså bara smak, ingen sötma, så resultatet är direkt jämförbart med det smaksatta kolsyrade vatten man finner ute i butikerna, med den stora prisskillnaden som främsta skillnad. Om man dricker stora mängder smaksatt bubbelvatten så gör man absolut sin plånbok en tjänst tack vare att fixa en egen kolsyremaskin. Det renaste vatten man kan återfinna kommer ändå från våra svenska dryckeskranar, så det finns enbart fördelar.

När man köper en pava av Aromhusets Pepparmint så får man en liten doseringspipett med på köpet. På grund av att det är en så ringa kvantitet arom som ska tillsättas så underlättar det en hel del att använda sig av en sådan pipett. Då och då kanske man dessutom endast vill krydda ett glas kolsyrat vatten och då blir mängden ännu mindre. Annars rymmer aromflaskans kork 3 ml, så fyller man den till 2/3 så får man måttlig mängd till en liter vatten.

För den som försöker dra ner på kalorierna är Aromhusets pepparmint, plus alla andra vattenaromer i Gert Strand ABs utbud, fantastiska uppiggare. Man brukar önska hålla sig borta från sockrade drycker som läsk och juice och aromerna från Aromhuset har definitivt ingen effekt på blodsockret. Inga kolhydrater och noll kalorier åstadkommer att de lämpar sig för allt från barn till diabetiker och allihopa oss som vill gå ner en aning i vikt, men på samma gång gillar att dricka gott.

Aromhusets pepparmint lämpar sig lika bra för heta sommardagar som till exotiska middagar i stearinljussken. När man dricker detta vatten sprider sig en fräsch förnimmelse i munnen alldeles tvärt, den går inte ens att mäta med övriga metoder av att fräscha upp munnen.

Man kan köpa Aromhusets produkter på www.allt-fraktfritt.com och i detta utbud finns också produkter som kaffearomer, gräddaromer och det kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Bland de nyheter som presenteras för tillfället var Aromhusets Pepparmint lite av företagets wild-card, men ett mycket lyckat sådant.