Ge smak åt ditt kolsyrade vatten med hjälp av Aromhuset

Främja hälsan med smakrika kolsyrade drycker

Smaksatt, kolsyrat vatten är en industri som bara expanderar. Våra krav gällande kvalitet och goda smaker ökar parallellt tillsammans med varandra så vi accepterar varken vanligt, alldagligt kranvatten eller sockerbombade läskedrycker i samma omfattning som tidigare. Alla känner till att vatten är den bästa universaldrycken och det friskaste vattnet finns i regel i våra kranar, men så vill vi ju ha våra bubblor och den friska diskreta smaken från frukt eller bär också, så då dricker vi dyr Ramlösa, Vichy Nouveau eller Loka istället.

Literpriset mellan det buteljerade, kolsyrade vattnet och det kranvatten vi har obegränsad tillgång till i våra hem skiljer en hel del. Därutöver är det besvärligt att bära med sig köpevatten från affären för att när flaskan är urdrucken måste bära med sig den i retur till affären igen för pantning. Av denna orsak handlar allt fler egna kolsyremaskiner, alternativt installerar kolsyrekranar i sina nybyggda kök. Investeringen betalar sig någorlunda raskt ifall man dricker mycket kolsyrat vatten.

Smaksätt med naturliga bordsvattenaromer

De friska smakerna då? Aromhuset heter ett populärt koncept för bordsvattenaromer. Det bakomliggande företaget heter Gert Strand AB och har sitt huvudsäte i Svedala utanför Malmö i Skåne. Aromhusets bordsvattenaromer innehåller ett utbud på 22 skilda smaker att droppa i sitt kolsyrade vatten för att ge det samma smakbalans som man finner i de exklusiva, färdigsmaksatta vattenflaskorna ute på marknaden.

Förfaringssättet att kolsyra och sätta smak på sitt eget vatten är extremt behändigt, långt mindre energikrävande än att släpa tvålitersflaskor alternativt backar med små glasflaskor till och från affären ständigt. Därtill äger man jämt tillgång till färskt bubbelvatten i den smak man känner sig sugen på för stunden.

Varje flaska av Aromhusets bordsvattenaromer består av 30 ml högkoncentrerad smak. Den rekommenderade doseringen är 2 ml smak per liter kolsyrat vatten, och eftersom de små flaskornas korkar rymmer runt 3 ml, så doserar man okomplicerat 2/3 av korken till varje liter vatten man ska placera i sin kolsyremaskin. Det går helt fantastiskt att mixa de skilda smakerna för att ta fram personliga favoritkombinationer.

Många användningsområden

Aromhusets bordsvattenaromer kan användas också till andra saker än enbart kolsyrat vatten. Några droppar från Aromhusets Toffee Kola är ljuvligt i morgonyoghurten, utan att förstöra nyttigheten av den naturella yoghurten.

Aromhusets produkter, som innefattar bordsvattenaromer, kaffearomer och vispgräddearomer, är samtliga fria från såväl socker som sötningsmedel, vill man ha sötma får man tillsätta det separat och Gert Strand AB rekommenderar då Sucralose som likaså finns i Aromhusets sortiment. Sucralose är ett sötningsmedel som inte tillför vare sig kalorier eller kolhydrater, men som med ytterst hög koncentration skänker samma sötma som ordinärt socker.

När det gäller kolsyrat vatten så krävs dock ingen sötma, det friska vattnet blir superbt för att släcka törsten när de fantastiska smakerna tillsätts. Aromhusets bordsvattenaromer för kolsyrat vatten innefattar ett vida spektrum av smaker som uppskattas enormt av stora som små! Allt från mjuka smaker såsom Vanilj, Toffee Kola och Banan, till friska smaker såsom Granatäpple, Svart Vinbär och Citron och vidare till utpräglat vuxna smaker som Pepparmint och Absinth.

Handla dina bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!