Gör ditt eget, kalorifria lingonvatten

Aromhuset har nu tagit fram några nya smaker till både kolsyrat vatten och grädde och en av dessa bordsvattenaromer är Lingon, en riktig svensk storfavorit. Aromhusets lingon kan användas varje dag, när som helst, utan att bidra ens diet några kalorier, enbart gudalik, äkta smak!

Gert Strand AB ligger bakom Aromhuset som nu lanserar en ny smak för kolsyrat vatten – lingon. Lingonet är ett bär som växer i stora delar av vårt land, men som däremot är ovanlig i flera andra länder. Det är rött till färgen och har vanligen mjuk, sötsur smak som för tankarna till skogen. Barn älskar att plocka lingon och förtära så hela ansiktet blir rött.

Tillsammans med den nya lingonsmaken släpps dessutom två övriga smaker till Aromhusets redan breda sortiment, vilket medför att det nu finns hela 23 smaker för kolsyrat vatten att smaka. De andra nya smakerna är pepparmint och smultron och går att hitta på www.allt-fraktfritt.com.

När man är sugen på smaksatt vatten så brukar man gå och handla en flaska Ramlösa eller Loka för dyra pengar. Det är framtaget att det renaste och mest hälsosamma vattnet finns i våra svenska kranar, så en kolsyremaskin för att kolsyra sitt egna vatten är en mycket förnuftig investering som man snabbt tjäna in om man dricker stora mängder kolsyrat vatten. Det går självfallet att tillverka egen läsk på dessa också och Gert Strand AB har goda läskaromer för alla smaker.

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten behöver man intet mer än sin lilla flaska från Aromhuset. Dessa kostar kring 30 kr och räcker till hela 15 liter vatten! Man ska blanda två ml arom till en liter kolsyrat vatten och det kan dels göras med den lilla flaskans kork alternativt med en doseringspipett som följer med när man köper aromer från www.allt-fraktfritt.com.

Kolsyrat vatten är ett hälsosammare val till läsk och ifall barnen får utse smaker att smaksätta sitt vatten med så anser de i regel att det är det bästa man kan hälla i sig. Sanningen är att smaksatt vatten är enormt läckert, Aromhusets smaker smakar naturligt och skänker precis lagom mängd smak. Kolsyrat vatten får inte ha överdriven smak, då känns det snart mer som läsk, och detta har man minsann lyckats med när man tagit fram Aromhusets smaker för kolsyrat vatten.

Gert Strand AB har sålt aromer i flertal år och utvecklar sortiment och produkter ständigt. Övriga saker man kan hitta på www.allt-fraktfritt.com är gräddaromer, kaffearomer och det helt kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Alla dessa produkter är perfekta för de som håller annorlunda typer av dieter och vill minimera sitt intag av kalorier samt kolhydrater. Aromhusets smaker lämpar sig också för diabetiker eftersom de inte ger någon som helst blodsockerpåverkan.

För att testa Aromhusets nya goda bordsvattenarom Lingon, surfa in på www.allt-fraktfritt.com och köp en flaska, samtliga försändelser skickas i frånvaro av fraktkostnad!