Hur kan man göra billig läsk då Sonjo läskkoncentrat slutat produceras?

Att producera egen läsk är dels mindre kostsamt och dels nyttigare. Har man enbart en sodastreamer eller annan form av kolsyremaskin så kan man med läskkoncentrat åstadkomma god dricka. Om du brukade använda Sonjo läskkoncentrat så kanhända du nu är rådvill. Hur kan du producera billig läsk med samma goda smak? Bekymra dig ej! Det finns smarta lösningar som till och med är godare…

dansk

Gör riktigt delikat dricka utan Sonjo läskkoncentrat som ej längre finns

Du kan ännu åstadkomma läcker läsk för det går att tillverka hemläsk med koncentrat från Aromhuset, hela sortimentet finns på allt-fraktfritt.se. Ifall du vill handla läsk online så är det här den bästa lösningen för du får ett koncentrat som du kan blanda i kolsyrat bordsvatten för att få en roligare dryck.

En del kan hända upplever en aning nostalgi och anser att det är bra synd att Sonjo gick ur tiden medan andra ser att detta minsann ej gör någon större skillnad. Man kan ju rentav också smaksätta det kolsyrade vattnet med aromer som är totalt utan socker för att få riktigt hälsosam samt bra soda. läskkoncentrat

Vilken smak är den ultimata då man utför egen läsk?

Det finns somliga smaker som närapå hela tiden fungerar då man gör sin egen läsk. Cola är ett exempel på detta och även bärsmaker. Det här är smaker som gör att man får läsk som absolut smakar läsk och det är betydelsefullt. Sockerdricka, fruksoda, Champis, Julmust, Grape tonic samt andra ursvenska smaker är riktigt bra.

Eftersom att man får så billig läsk då man köper koncentrat och blandar själv så kan man gott prova en aning annorlunda smaker och det särskilt när man handlar online och får bra priser. Det kan ju likaså vara så att man tycker lite annorlunda och då kan det vara bra att ha lite olika smaker hemma så att alla blir glada.

Hälsomedveten dricka då du gör den själv hemma med kolsyremaskin

Faktum är att det kan bli nyttigare med läsk som man gör hemma trots att koncentraten kan rymma något lite socker. Massor gånger så rör det sig om mindre socker än det som finns i vanlig läsk. Aromhusets läskkoncentrat doseras 40 ml (varav det mesta är smakämnen) till 1 liter kolsyrat vatten. Köpt läsk innehåller ca 10% socker, 100 gram litern.

Då man varierar med Aromhusets Zero läskkoncetrat som är helt utan socker så kan man även dra ned på läskkonsumtionen. Barn anser ändå att det är underhållande att dricka bubbeldrycken och de klagar ej på att det inte hela tiden är lika sött. Det blir nyttigare och roligare att intaga läsk då man gör den hemma med en kolsyremaskin.

Det finns massor märken på läskkoncentrat men blott Aromhuset verkar ha fått reda på smaken. Det kan bero på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps och att de tillverkade läskkoncentrat rdena på 80-talet när de första sodastreammaskinerna kom.

Då och då kan man ju välja att intaga det kolsyrade vattnet precis som det är och då man väljer att använda mindre av koncentratet så räcker det längre. Det är alltså otroligt fördelaktigt att åstadkomma egen läsk med tanke på den enorma frihet man får.