Kolsyra ditt eget vatten och smaksätt med Aromhuset-spunnen

Vår kropp består till stor del av vatten

Att välja vatten som sin huvudsakliga dryck finns det många goda anledningar till. Den mest uppenbara anledningen är givetvis den personliga hälsan. En människokropp utgörs till 55-75 % av vatten vilket gör det uppenbart att man tvingas fylla på med färskt vatten regelbundet. Vatten finns i stora mängder av det vi sätter i oss, både drycker och i mat, men att dricka fräscht vatten också, oavsett hur mycket av allt annat man räknar att man får i sig, är nödvändigt.

Kolsyra ditt vatten ifall det får dig att dricka mer

För att piffa till sitt vatten lite kan man kolsyra det. Kolsyrat vatten känns i regel mycket skojigare än alldagligt, dessutom lämnar det en pur och frisk känsla efter sig i mun, svalg och mage, och passar därför fantastiskt som bordsdryck. Kolsyrat bordsvatten kan man köpa i butik också, och de går år som smör, men för miljöns skull, och för den egna plånbokens skull, är det bättre att man kolsyrar sitt egna kranvatten. Literpriset blir mycket lägre och man behöver inte bidra till de tunga transporter som kör buteljerat vatten fram och tillbaka genom Sverige.

Investera i en kolsyremaskin och spar både slantar och miljö

En kolsyremaskin behöver inte kosta speciellt mycket, man kan för skojs skull kalkylera hur många flaskor Ramlösa man skulle kunna erhålla för samma pris och sedan avgöra hur fort man tjänar in maskinen. Det går snabbare än de flesta antar. Men smaken då? De buteljerade flaskorna med kolsyrat vatten innehåller idag så många goda smaker! Aromhusets bordsvattenaromer är facit. Dessa fantastiska aromer finns i 22 olika smaker som alla går att blanda med varandra för att alstra spännande smakfusioner. Gert Strand AB heter företaget bakom succékonceptet Aromhuset och är ett företag med många års erfarenhet av framtagning av essenser och koncentrat.

Aromhusets bordsvattenaromer ger ditt bubbelvatten härlig smak

Aromhusets bordsvattenaromer skänker det kolsyrade vattnet fyllig smak, utan att vara för markant. De består av inget socker eller sötningsmedel och ger således ingen sötma. Smakerna är fullt jämförbara med de som LOKA och Ramlösa erbjuder, bara mycket billigare.

När man vill producera sitt eget smaksatta, kolsyrade vatten så går man i regel till väga såhär:

1. Fyll den för kolsyremaskinen avsedda flaskan med iskallt vatten.
2.Mät upp varsamt Aromhusets bordsvattenaromer i flaskan, cirka 2 ml per liter vatten.
3.Skruva fast alternativt klicka i flaskan i kolsyremaskinen
4. Tryck på knappen för att tillsätta kolsyra, olika maskiner erbjuder här skilda alternativ
5.Vrid eller dra loss flaskan och ditt smaksatta, kolsyrade vatten är färdigt att drickas
6. Servera med fördel tillsammans med isbitar då kolsyra håller längre i kyla

Det är en riktigt flexibel procedur som kräver betydligt mindre handlingskraft än att gå mot affären, släpa med sig tunga flaskor med vatten (!), fylla kylen med dessa flaskor och när de är uppdruckna kånka med sig dem tillbaka till affären för att panta dem.

Handla Aromhusets ljuvliga bordsvattenaromer på ww.allt-fraktifritt.com.