Kolsyrat vatten med söt och frisk smak av melon

Aromhusets essenser ger en möjlighet att hälla i sig friska, smaksatta och bubblande drycker utan att kompromissa med sin hälsa. De är lätta att dosera och kan mixas med varandra. Päron är en fruktig och söt smak som passar samtliga åldrar och som med fördel kan blandas med flera andra smaker ur utbudet.

Gert Strand AB heter företaget som ligger bakom Aromhuset. Aromhuset har 16 olika smaker för kolsyrat vatten, däribland Päron. Smaken är framtagen med hjälp av naturliga aromer och smakar precis som päron bör smaka. Inget socker eller kemiska sötningsmedel finns tillsatt och essensen lämpar sig därför väldigt bra för samtliga som försöker hålla en nyttig livsstil men på samma gång helst vill förgylla sin tillvaro med goda smaker.

Smaken av päron är söt och fruktig och blandar sig bra med andra smaker såsom Äpple alternativt Persika – för klassiska kombinationer, eller Banan eller Ananas – för riktigt söta drycker som bl a går hem hos barnen. Det finns 16 smaker i Aromhusets sortiment och allihopa kan blandas med varandra vilket ger mängder av kombinationsmöjligheter.

Gert Strand, som har framställt samtliga smakerna, rekommenderar 2 ml essens till varje liter vatten. Det är en någorlunda mild dosering som ändå ger mer smak än det smaksatta kolsyrade vatten man kan finna klart i affärerna. Strand tyckte själv att utbudet av smaksatt kolsyrat vatten var begränsat, mycket pga att smakstyrkan ofta är väldigt klen, och menar att man med Aromhusets essenser har mycket större valmöjligheter. Dessutom slipper man onödiga tillsatser vilket ligger rätt i tidens hälsotänk.

Bland de 16 annorlunda smakerna finns, frånsett Päron, allt från utpräglade barnsmaker såsom Toffee Kola, till vuxensmaker som Absint, exotiska smaker såsom Melon samt klassiska svenska smaker som Fläderblom. Däremellan finns det bärsmaker och fruktsmaker som inte lämnar någon besviken.

Man doserar aromerna med hjälp av essensflaskans kapsyl alternativt med avsedd doseringspipett. Det är enkelt att både dosera efter egna preferenser, samt att blanda olika smaker med varandra. Strand rekommenderar också att varsamt dosera det kolsyrade vattnet ett tag innan intag – ett dygn eller så – och att hålla vattnet i kalla temperaturer, på så vis utvecklas smaken av Päron på ultimata sätt. Det går så klart även bra att dosera precis innan intag.

Aromhusets essenser fungerar lika bra att nyttja till sitt hemkolsyrade vatten ifall man har en egen kolsyremaskin, men det går lika fint att använda dem till köpt kolsyrat vatten. Man vinner dock på att kolsyra personligen – både ekonomiskt samt ur miljösynpunkt.

Thomas Ström, som jobbar som säljare för Gert Strand AB, vill passa på att nämna att man nu söker fler återförsäljare för Aromhusets essenser. Just nu hittar man dem samtliga på www.allt-fraktfritt.com. Ström vill understryka hur rätt aromerna ligger i tiden. Vi blir mer och mer medvetna om hur kemiska tillsatser och för mycket socker påverkar vår hälsa dåligt, samtidigt vill vi inte avstå från det som är gott, särskilt inte barnen. Aromhusets essenser är ett innovativt och välkommet alternativ till alla sötade drycker ute i handeln – man slipper kompromissa!