Kombinera sockerfria dieter med smakrikt bordsvatten

Allt fler går på sockerfria dieter

När man går på en specifik diet så är socker i regel antingen helt uteslutet, alternativt så är det rekommenderat att man kraftigt drar ner på intaget. Sockerfria dieter som LCHF, Atkins, Dukan och andra lågkolhydratsdieter har slagit i genom enormt de senaste åren och allt fler exkluderar sockret ur sin kost. Vissa substituerar sockret med sötningsmedel såsom Sucralose, Stevia eller Aspartam.

Begränsat dryckesutbud

Vad man dricker under en lågkolhydratsdiet bli direkt oerhört begränsat, visst blir maten likaså begränsad, men nya recept utvecklas hela tiden och idag finns det recept gällande allt från pannkakor till bröd samt tårtor som inte har några kolhydrater att tala om i sig. Men drycken då? Vad kan man hälla i sig med gott samvete ifall man går på en diet som inte ger utrymme för socker? Inte juice, inte läsk (bortsett från light givetvis), inte saft…

Vatten är, som vi samtliga känner till, den i särklass nyttigaste drycken och ett intag på en-två liter om dagen rekommenderas alla – förutom det man får i sig via maten.

Svenskt kranvatten – bästa drycken

Det svenska kranvattnet slår i stort sett allt övrigt vatten när det handlar om vilket som är mest nyttigt att intaga. Vi har verkligen tur att ha så okomplicerad tillgång till fräscht vatten omedelbart ur våra kranar, det är inte alla förunnat. Kolsyrat vatten har de flesta dock inte tillgång till omedelbart ur kranen, även om kolsyrekranar installeras i allt fler hem för varje år som går. Kolsyrat vatten får de flesta köpa från affären, ifall de inte har en kolsyremaskin hemma vill säga.

Kolsyrat vatten ger sund känsla

Kolsyrat vatten är fritt fram att hälla i sig oavsett vilken diet man tillämpar, kolsyran medför inga kalorier och därför heller inga kolhydrater. Att intaga kolsyrat vatten skänker ofta en mycket festligare känsla än att dricka alldagligt vatten, därtill är känslan av de krispiga bubblorna i mun och svalg härligt uppfriskande. Många tycker också att kolsyrat vatten hjälper till med matsmältningen ifall man ätit en aning för mycket, så i relation med just måltid är bubbelvatten suveränt.

Många kolsyrade vattensorter har fått smak, ett koncept som omgående blev vida uppskattat. Svenskarna dricker massor av Ramlösa, Vichyvatten samt Loka, smaksatta med friska, syrliga och mjuka smaker ur frukt- och bärriket. Det smaksatta, kolsyrade vattnet innehåller inget socker och heller inte sötningsmedel, så de är inte söta att intaga, de har enbart en svag smak av något gott.

Smaksätt ditt kolsyrade vatten tillsammans med Aromhusets bordsvattenaromer

Om man kolsyrar sitt eget vatten i hemmet, så kan man sätta smak på det tillsammans med någon av Aromhusets 22 fantastiska smaker för bordsvatten. En liten flaska räcker till 15 liter vatten och smaksortimentet täcker alla spektrum. Klassisk, frisk Citron, mjuk Banan, uppfriskande Pepparmint eller exotisk Cherimoya – du väljer! Sju av smakerna ur Aromhusets bordsvattenaromsortiment kan också köpas i stora 270 ml-flaskor.

Gert Strand AB heter företaget som står bakom Aromhusets framgångsrika bordsvattenaromer. De vida smakerna innehåller inget socker och heller inget sötningsmedel, så den som följer en strikt diet kan med gott samvete njuta av läcker dryck tack vare dessa produkter. Det är inte endast bantare som gagnas av Aromhusets bordsvattenaromer, utan alla som värderar ett hälsosamt liv utan socker och onödiga tillsatser.

Handla dina bordsvattenaromer from Aromhuset genom www.allt-fraktfritt.com.