Smakrika, kolsyrade drycker utan en enda kalori

För mycket kalorier leder till trötthet

Det är enkelt att samla på sig kalorier men komplicerat att bli av med Socker är den sämsta sortens kalorier man kan stoppa i sig – för de ger stora mängder energi, men ingen näring. Socker som inte förbränns lagras in i kroppen som fett och innan dess åstadkommer sockret att blodsockret raskt går upp och därefter ännu snabbare ner igen, vilket leder till trötthet, oförmåga att koncentrera sig och till och med nedstämdhet.

När vi dricker sockrat kaffe, te, läsk, saft och till och med juice för att pigga upp oss lite under arbetstid alternativt fritid så blir effekten ur ett större synsätt den motsatta. Kaffet piggar ju upp i sig själv, men samtliga de andra dryckerna ger ett mycket kortvarit uppsving i humör och vakenhet, för att därefter ge en riktig djupdykning. Vatten är den bästa drycken att ta till när man vill vakna till – det skänker vare sig kaloripålägg eller negativa effekter på blodsockret. Tvärtom så balanserar vatten kroppens alla funktioner och rensar den från slagg.

Vatten är den bästa drycken

Vatten kan drickas med eller i frånvaro av kolsyra, och det mest uppfriskande alternativet är för de flesta helt klart kyligt, krispigt, kolsyrat vatten – gärna smaksatt med någon god frukt alternativt bärsmak. Allt fler väljer att handla hem en kolsyremaskin för att få tillgång till färska bubblor från det nyttiga kranvattnet när än törsten sätter in. Också arbetsplatser investerar i kolsyremaskiner i allt större omfattning.

Gott kolsyrat vatten med Aromhusets många smaker

Vill man sätta smak på sitt hemkolsyrade vatten så är Aromhusets bordsvattenaromer det bästa alternativet på marknaden idag. Aromhusets utbud av bordsvattenaromer består av 22 ljuvliga smaker med enorm mångfald där alla kan upptäcka sina favoriter. Klassiska smaker såsom Citron, Jordgubbe, Skogsbär och Äpple utmanas av bubblare som Granatäpple, Pepparmint, Toffee Kola och Absinth.

Alla Aromhusets produkter, som bordsvattenaromer, kaffearomer, vispgräddearomer och läskkoncentrat finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com – låga priser och ingen fraktkostnad tillkommer!

Superkoncentrerade aromer i små och stora flaskor

Flaskorna som man köper för hemmabruk består av 30 ml arom per flaska, vilket är tillräckligt till 15 liter vatten. Bordsvattenaromerna är såväl billiga som dryga och små, viket gör det möjligt till köp av åtskilliga flaskor på en gång. Olika familjemedlemmar måhända gillar olika smaker, eller så vill man ha att variera mellan. Det går också väldigt bra att blanda olika smaker med varandra för att framställa egna kombinationer. Korken på de små flaskorna rymmer 3 ml, så om man fyller den till 2/3 med arom så har man en klockren portion för att ge smak åt en liter kolsyrat vatten.

För näringsverksamheter, restauranger, kaféer och barer finns större och ännu mer lättdoserade flaskor med Aromhusets bordsvattenarom. Dessa flaskor består av 270 ml smak och doseras med en smart pump där en pumpning ger smak åt en halv liter kolsyrat vatten.