Smaksatt bordsvatten – både gott och hälsosamt

Det är lätt att byta ut läsken mot fräscht, kolsyrat vatten

Smaksatt kolsyrat vatten har definitivt en annan karaktär än sötsliskig läsk, det är fakta. Den som har vant sig vid att intaga läsk kräver ofta denna dryck och nöjer sig inte med vatten som substitut – men det är verkligen lättare än man tror att avsluta den dåliga vanan! Kolsyrat vatten är lika nyttigt som vanligt vatten, det vill säga supernyttigt!

Vatten har fantastiska egenskaper som bidrar till bra hälsa. Det är energigivande, piggar upp, renar kroppen från toxiner och slaggämnen, får igång matsmältning och tarmaktivitet, smörjer hud, leder och – naturligtvis – släcker törst bättre än någon annan förfriskning.

Drycker som gör en törstigare

Dricker man sockriga drycker som saft och läsk, alternativt vätskedrivande drycker som te och kaffe så leds man bara till att hälla i sig mer och mer därför att törsten aldrig släcks. Den bästa törstsläckaren är vatten – enkelt, billigt, friskt, vanligt vatten.

Kolsyrat vatten är gott och nyttigt

Det kolsyrade vattnet känns roligare än alldagligt kranvatten, och eftersom kranvattnet är det mest hälsosamma vattnet man kan dricka så kan man förena de två genom att tillämpa en kolsyremaskin för att ge kolsyra åt det billiga kranvattnet. Kolsyremaskiner kostar inte så mycket, och dricker man mycket kolsyrat vatten så tjänar man så småningom in pengarna man har lagt på maskinen i förhållande till de pengar man skulle ha spenderat på buteljerat bubbelvatten.

Kolsyrat vatten med smak

Man kan sätta smak på vattnet man kolsyrar hemma med Aromhusets bordsvattenaromer, för mild smak utan sötma. Tillsammans med Aromhusets aromer får man vatten som har likheter med de dyra drycker man köper i affären – som LOKA och Ramlösa, men för en mindre del av pengarna.

Aromhusets bordsvattenaromer är framtagna efter många tester så att alla de 22 smakerna ska vara fullständigt balanserade. Resultatet var mödan värt för alla 22 bordsvattenaromer är fantastiska. Smakpaletten sträcker sig från mjuka smaker som Banan, Vanilj, Fläderbrom samt Toffee Kola till riktiga vuxensmaker såsom Pepparmint, Citron-Lime samt Absinth. Däremellan finns såväl klassiska smaker som Jordgubbe och Päron som exotiska smaker som Kaktus, Melon samt Cherimoya. Tack vare aromernas låga pris och höga koncentration så är det okomplicerat att handla flera på en gång, risken är annars att det blir för svårt att välja.

Bli av med kilon med vattnets hjälp

Om man klarar avsluta den dåliga vanan att intaga läsk i tid och otid och ersätta läskdrickandet med kolsyrat vatten som kan smaksättas med Aromhusets bordsvattenaromer, så kommer man att bara med denna skiftning att tappa kilon.

Allt fler vänder sig till dieter av skilda slag i kampen mot övervikten, en del är med bestående livsstilsförändringar än andra som LCHF och 5:2-metoden, medan andra är tuffa dieter som bara pågår under viss tid, som pulverdieter samt andra, ytterst kalorireducerade dieter. Oavsett vilken diet man ägnar sig åt så kan man njuta av Aromhusets bordsvattenaromer i sitt kolsyrade vatten. De innehåller noll kalorier och därmed likaså inga kolhydrater och har således ingen effekt på blodsockret.