Smaksätt ditt kolsyrade vatten

Vi är inte fullt nöjda med kranvattnet vilket märks tydligt på den enorma konsumtion av kolsyrat vatten. Samtidigt vill vi ha vi hälsosamma alternativ. Kranvatten vet vi ju är det allra nyttigaste man kan dricka, det är bara så svårt att motstå alla frestande alternativ.

Ramlösa och Loka har blivit riktiga storsäljare med sina smaksatta, kolsyrade vatten och människor släpar tunga 2-literflaskor till och från affärerna varje gång de är och handlar. När man äter vill man ha de friska bubblorna att förädla munnen med mellan tuggorna och har de ren smak av någon god frukt eller goda bär så är det hela självfallet ännu godare! Läsk är fullt med socker eller tveksamt hälsosamma sötningsmedel och en lång rad konserveringsämnen och färgämnen – kemiska bomber, minst sagt, som man helst undviker att föda sina barn med, och sig själv också för den delen. Det kolsyrade, smaksatta vattnet är ett gott alternativ!

Med en kolsyremaskin spar man både slantar och energi

Om man satsar på en liten investering av en kolsyremaskin för hemmet så kan man dra ner kostnaderna för det kolsyrade vattnet ganska mycket. Själva kolsyremaskinen kan man påträffa för så lite som 600 kronor, men de kan även kosta några tusenlappar, beroende på vilken modell och vilka funktioner man vill ha. Dricker man mycket kolsyrat vatten tjänas dessa pengar in ganska raskt och kolsyrepatronerna är inte speciellt kostsamma.

Eget bubbelvatten – med smak!

För att ge smak åt sitt kolsyrade vatten är det allra ultimata alternativet Aromhusets bordsvattenaromer. De finns i 22 fantastiska smaker, fria från socker och sötningsmedel och onödiga, kemiska tillsatser. Så lite som 2 ml av Aromhusets vattenaromer räcker för att tillhandahålla smak åt en hel liter vatten så varje miniflaska på 30 ml är nog för hela 15 liter vatten! Sju av smakerna finns därutöver i rejäla 270 ml-flaskor.

Det är busenkelt att portionera aromerna med assistans av de små flaskornas korkar, därtill tar de upp så lite utrymme i köksskåpen att man med gott samvete kan köpa på sig alla favoritsmaker för att ha att variera med. Aromhusets bordsvattenaromer kan med favör även blandas för att ta fram nya kombinationer som är lämpade perfekt för varje persons unika smakspektrum.

Barnen anser att kolsyrat vatten är roligt och dricker mer än gärna sitt upphällda vatten om det har bubblor och arom av någon mumsig frukt såsom banan, jordgubbe alternativt smultron. Som ett alternativ till saft och läsk är hemkolsyrat vatten smaksatt med Aromhusets bordsvattenaromer utmärkt – för stora som små.

Enorma framgångar med Aromhuset

Gert Strand AB heter det företag som ligger bakom Aromhusets populära produkter, företaget har sitt huvudsäte i skånska Svedala och etablerades år 1974. Utöver bordsvattenaromer producerar Gert Strand AB en lång rad övriga essenser, frukt- och ört oljor, smaker samt aromer för matindustrin över hela världen. Eftersom det snabbt ökande intresset för lågkolhydratsdieter har intresset för Aromhusets kolhydratsfria aromer vuxit och lett till rejäla framgångar.

Man kan spana in hela Gert Strand AB:s sortiment på www.allt-fraktfritt.se, här kan man även handla på sig samtliga de bordsvattenaromer man anser verkar mumsiga, utan att betala för frakten!