Smaksätt ditt vatten

Drick nyttigt – och smakligt!

Det är godare med smaksatt vatten än det vanliga kranvattnet. Problemet är att det smaksatta vattnet är så dyrt i jämförelse med det släta som finns i våra kranar. Det är även mödosamt att kånka med sig från affären ständigt, och inte fullt så nyttigt som vårt fantastiska svenska kranvatten är.

Man står i butiken och väljer mellan att handla två liter smaksatt, kolsyrat vatten alternativt en läsk till veckans lite festligare tillfällen. Möjligen handlar man både och, eller så köper man läsken – för vatten finns ju faktiskt i kranen där hemma. Lösningen när det gäller det smaksatta, kolsyrade vattnet som säljs för skyhöga priser ute i butik är att investera i en kolsyremaskin till köket där hemma och göra sitt eget. På så vis får man kolsyrat vatten exakt när man önskar, till en bråkdel av priset och utan att behöva bära med sig extra vikt från affären varje gång man är och handlar. En kolsyremaskin går att handla för mellan 600 kronor och flera tusen, men dricker man mycket kolsyrat vatten så tjänas de slantarna inom kort in. En annan fördel med egenkolsyrat vatten blir ju att man dricker det fina vatten som erbjuds via våra fantastiska kranar.

Smaksätt bubblorna med hjälp av Aromhusets bordsvattenaromer

Smaken då? Kolsyran är ju en sak, men hur får man den underbara, subtila arom på sitt eget bubbelvatten som kan jämföras med den man får i Ramlösan eller Lokan? Svaret är: Aromhuset. Aromhuset är ett produktkoncept uttänkt av Gert Strand AB – bordsvattenaromer för kolsyrat vatten. Dessa smaker kan antingen droppas i köpt, kolsyrat vatten, alternativt i det vatten man personligen kolsyresätter hemma.

Sortimentet av bordsvattenaromer är stort – hela 22 smaker finns att selektera bland – från söta, barnvänliga smaker såsom Banan, Smultron, Vanilj samt Toffee Kola, till mer sofistikerade smaker som Granatäpple, Svart Vinbär, Pepparmint och Absinth. De flesta av alla jordens godaste frukter och bär finns representerade i smaksortimentet eller vad sägs om Persika, Päron, Melon, Kaktus, Ananas, Blåbär, samt Hallon.

Kan drickas av alla

Aromhusets bordsvattenaromer till kolsyrat vatten har nått rejäla framångar, mycket för att de kan intas av alla. Dessa smaker består av varken kolhydrater eller kalorier vilket gör att de lämpar sig för alla som går på diet – LCHF, Atkins, lågkaloridieter, 5:2 etc., plus diabetiker! De består av inga färgämnen eller andra, onödiga kemiska tillsatser vilket gör de både barnvänliga och vänliga för alla som vill ta hand om sin kropp och hälsa.

Portioneringen är knapp, dessa smaker är superkoncentrerade! Ynka 2 ml av aromerna är tillräckligt för att smaksätta en hel liter kolsyrat vatten. En flaska består av 30 ml och kan därmed sätta smak på hela 15 flaskor bordsvatten. Sju av smakerna – Blåbär, Hallon, Jordgubbe, Melon, Persika, Granatäpple samt Äpple säljs också i rejäla 270 ml flaskor som lämpar sig för t ex arbetsplatser, barer samt restauranger. Som privatperson kan man köpa hem flera skilda smaker för att växla – alternativt mixa!

Samtliga aromhusets bordsvattenaromer finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com