En djupdykning in i Lottosystem Del II av III

Runt 1980 upptäckte någon att cirka 10.000 biljetter med sifferkombination 1-2-3-4-5-6 köptes till varje dragning i New Yorks Lotto spel.

Denna kombination av lotto är dömd att förlora eftersom antalet val är för långt ur balans som någonsin kommit upp i en slumpmässig dragning.

För att övertyga läsare att inte satsa på dessa osannolika – eller andra osannolika kombinationer men spela på de kombinationer som är mer benägna att dras som vinnare, läs vidare.

70 –regeln

Om man lägger upp de sex vinnande lotto sifferkombinationerna hela vägen tillbaka till början av det första New York 6/40 Lotto spel 1978 gör man en ganska så intressant upptäckt.

För att en bättre chans att vinna, bör summan av sex favorit lotto nummer falla inom ett visst intervall av belopp (det mest sannolika framräknade beloppet) som mest liknar de belopp för faktiska dragningsresultat och det är detta som är basen i 70- systemet

Det är mer sannolikt att vinna på lotto om summan av uppsättningen lotto nummer du spelar faller inom 70 procent av de mest sannolika områdena av belopp. Dessa är givetvis helt beroende på vilken typ av spel du spelar, med andra ord hur många olika nummer din spelplan har.

Hur hittar man då detta område?

Lottnummer är som du vet helt slumpmässiga (enligt statistisk vetenskap, men ibland när man läser om Lottovinnare kan man tro att både den goda skyddsängeln och ibland djävulen varit inblandade i dragningarna).

Om du vill spela lotto för att vinna, är det viktigt att välja dina lotto nummer och placera dem på ditt spel i ett mönster som är mest likt det på samma sätt som lottonummer faktiskt dras.

Den naturliga tendensen hos nybörjare på lotto är att satsa de lägre siffrorna, särskilt kalender nummer på 1 till 31, på grund av den tyngd som ges till födelsedatum, jubileumsdatum och barnens ålder.

Om du studerar en lista över tidigare vinnande nummer för ditt lotto spel, ser du att slumpmässigt dragna nummer tenderar att vara mer eller mindre jämnt fördelade över hela nummerfältet.
När du lägger upp de sex vinnande nummer i ditt lottospel, får du en summa.

Lägg upp de sex vinnande numren för flera av dragningarna och du kommer att finna att de flesta av de vinnande kombinationerna tenderar att falla inom samma intervall av belopp.

En typisk Lotto 6/49 dragning kan läggas upp till 150: 3 + 17 + 23 + 24 + 36 + 47 = 150

Lotto 649 vinnande nummer kan ha summor som sträcker sig från så lågt som 21 till så högt som 279 i spelet.

Läs nu vidare i Del III, som är den sista och avslutande för att bli ett lottoproffs.

The post En djupdykning in i Lottosystem Del II av III appeared first on Allt om lotto.