Några roliga fakta om olika lotteri vinnare

Bara av en slump kollade en vinnares flickvän hans byxfickor innan hon satte hans jeans i tvättmaskinen och hittade en jackpot vinstlott värd omkring? 1,5 miljoner pund.

Tre grabbar som var ute på stan fick inte komma in på en nattklubb, eftersom de inte hade skjorta och slips.
De gick till det nattöppna Tesco och köpte några nya skjortor – och några skraplotter och vann 20.000 Pund?
De firade sedan hela natten på nattklubben!

Edwin Thrasher var luspank innan han vann, en dag han rörde ringen som hans far lämnade honom när han dog, och sade: “Pappa, skicka mig lite pengar.” Den eftermiddagen han vann han 50.000 Pund på en skraplott.

En vinnare gick tillbaka till en bilhall för han glömt någonting och deltog i en tävling för att vinna en bil, modellen som han alltid hade velat ha.
Han vann faktiskt bilen!

En ung man, klädd i jeans, gick in till en Mercedes återförsäljare efter en lottovinst – men försäljarna ignorerade honom snarare än normalt klädd ung man, men en av de kvinnliga säljarna tog sig an honom och han köpte toppmodellen!

En man gick under ett träd och en fågel släpåte en … på honom – eftersom detta är tänkt att bringa lycka, bestämde han sig för att köpa ett Fortune 4 skraplotter biljett och vann 24,00 Pund.
Den följande veckan hände samma sak , en liten fågel …. på honom från samma träd!
Så då gick han och köpte en annan National Lottery Fortune 4 och vann 444 Pund.
Han tillbringar nu onsdagar och lördagar stående under den lyckliga trädet och väntar på den lilla fågeln.

Skraplotter vinnaren, Brenda Wainwright hyrde en limousine för att hämta hennes 50.000 Pund vinst.

Jackpottvinnare Marjorie Longdin var så upphetsad när hon vann att hon glömde att ta sin biljett med sig när hon gick för att samla sina vinster.

En dam var så upphetsad av att vinna att hon bokstavligen ville skrika från hustaken.
Hennes mentor på lotteribolaget tog henne med upp på taket av byggnaden och lät henne skrika “Jag har vunnit!” till hela Sta’n.

En gammal dam kom till det regionala lottocentret dragande på en enormt lång sportväska.
Med ett uttryck av förvåning och förvirring sa hon att hennes syster hade rekommenderat att hon skulle ta den med sig till den “enorma check de ger dig.”

Sarah Louise Wood svimmade när hon insåg att hon hade vunnit 75.000 Pund på en skraplott.
Hon hade en duktig blåtira när hon gick för att hämta sina pengar.

Den längsta firandet av en Lottovinst gjordes av vinnarna från ett pub syndikat i London som firade i nästan två veckor.

Polisen kallades ut av berörda grannar som trodde att de människor som levde intill höll på att utsättas för ett inbrott på grund av allt oväsende.
Grannarna firade i själva verket en Jackpot vinst på två miljoner Pund.

Billy Gibbons bytte namn på sin kyckling “Kiev” till “Tur” efter att den trampat sin ägares kalkylator, och valde fem vinnande lottonummer.
“Tur” hjälper nu Billy plocka sina Lotto nummer varje lördag morgon
.
Det värsta firandet var ett par som gick ut för att köpa en flaska vin efter att ha vunnit 1,5 miljoner Pund d[ de insåg att de inte hade en korkskruv.

The post Några roliga fakta om olika lotteri vinnare appeared first on Allt om lotto.