Dags att Rätta Lotto – här är resultatet

Att rätta lotto är enkelt, särskilt i förhållande till att vinna på lotto. Man kan antingen avvakta till lotto dragningarna på onsdag alternativt lördag, alternativt så tittar man sin lottorad snabbt på någon av de sajter som publicerar de rätta lottoraderna på nätet.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

I Sverige har et varit lätt att satsa på lotto sedan 1980, då Svenska Spel introducerade Lotto för svenska folket. Lotto blev snabbt poppis hemma i stugorna samt det finns de som inte har missat en endaste vecka av lottospelande på dessa mer n 30 år. Från begynnelsen har lottodragningarna sänts i TV-rutan varje lördag kväll under bästa sändningstid, för att attrahera så många spelare som möjligt till sig. Det går sällan många lördagar bänkade framför soffan med familjen och uppdukat helgmys före man känner att det vore roligt att själv övervara lottomomentet som kvällen alltid erbjuder. Klicka Här för mer info

Att spela på lotto är lika lätt som att rätta lotto, det kräver nära nog ingenting av spelaren. Om man jämför med betting där folk slår vad på vilka lag, hästar alternativt sportutövare som skall vinna eller gå miste särskilda matcher, så är lotto förädla barnleken i komparering och lämpar sig för den som gillar en aning spänning i vardagen, utan större engagemang. Vill man hellre känna att man med erfarenhet samt påläsning kan bättra sina chanser att vinna, så är lotto antagligen inte rätt spel.

För att spela lotto kan man gå tillväga på ett par olika sätt, antingen använder man sig av den traditionella metoden och beger sig till sitt lokala spelombud för att fylla i sin lottorad på papperskupong, alternativt så bänkar man sig vid burken och gör allt genom internet. Hurdan man går tillväga har ingen av vikt för ens vinstchanser, men det har ofta stor av vikt för vilken känsla varje spelare har för spel.

Internet har också möjligheten att spela på börsnoterade Oz Lotto som har betydligt högre vinster – I AU dollar! Vem som helst kan vinna på Lotto och mitt tips är att i varje fall spela dom 2 raderna man får helt Gratis som ny kund på Oz Lotto. Det är skarpa rader med full vinstmöjlighet att bli ekonomiskt oberoende generationer framåt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Att spela på lotto blir allt mer populärt för var år som går samt nu är just Lotto och andra rena turspel där siffror är inblandade Svenska Spels största vinstindrivare. Den största vinnaren på lotto är just Svenska Spel som tjänar miljarder på landets lirare varje år.

Dragningarna av veckans lottovinnare och jokervinnare händer två gånger i veckan. Den klassiska dragningen händer på lördagar kl. 19.55 samt alla lottorader ska vara inlämnade samma dag senast kl. 17.45 för att beläggning registreras i tid för dragningen. Ytterligare en dragning sänds på onsdagar kl. 18.25 samt då ska lottoraden vara inlämnad senast kl. 17.15. Skulle man missa sändningen så kan man rätta lotto antingen via text-tv alternativt internet.