Delta i Majestic Millions genom Eurolotto

Det ploppar jämt upp nya spelsajter på webben. Spelmarknaden på internet är en snabbt ökande marknad. Men konkurrensen bland aktörerna är hård och för att sticka ut gäller det att tillhandahålla både många och höga vinster. Eurolotto är ett casino online som verkligen gör det. Ett av deras mest populära spel är lotteriet Majestic Millions. Var tionde lott ska generera vinst och den som tar hem jackpotten kan roa sig med 25 miljoner euro. Det är en av marknadens mest generösa jackpottar.

Den som vill delta i lotteriet väljer sina egna siffror och bokstäver för sin lott. Varje lott består av fem nummer samt två bokstäver. En lott kostar 2 euro, och den som enbart har ett nummer korrekt vinner sin lott åter. Vinsterna innan jackpotten varierar mellan 2 euro samt 50 000 euro. Eurolotto erbjuder smidiga utbetalningar av vinster.

Vad beträffar jackpotten så är det dock en livräntevinst som finansieras och garanteras av en av Maltas främsta banker. Den som får komplett lottrad kommer få sin första utbetalning av vinsten inom 30 dagar efter dragningen. Därnäst kommer den resterande vinsten betalas ut under ytterligare 29 utbetalningar på 30 år. Det vill säga att utbetalningarna äger rum cirka en gång om året.

På Eurolottos webbplats finns en detaljerad vinstplan som visar övriga aktuella vinster. Det blir till exempel vinst om man har blandat nummer och bokstäver korrekt i sin lottrad. För vinsten innan jackpotten krävs 6 rätt, vilket genererar 50 000 euro. Klicka Här.

Dragningarna i lotteriet sker varje dag live klockan 20:00 CET. För att kunna delta i samma dags dragning så måste lotterna köpas innan 18:00 CET. Det finns en klocka som är integrerad på Eurolottos webbplats. Den räknar ner till nästa dragning. Har man köpt lotter efter klockan 18:00 CET så kommer lotterna gälla för nästkommande dags dragning.

Eurolotto är noga med att framhålla att deras plattform är 100 % säker och trygg. Och registrerade användare kan känna sig trygga med både insättningar samt uttag. Dels är Eurolotto måna om att sina spelare ska spela säkert för egen skull och inte riskera att hamna i spelmissbruk. Således är det möjligt att reglera sina insättningar och sätta ett tak för hur mycket pengar man kan sätta in och spela för.

Att bli användare hos Eurolotto är relativt lätt. Först och främst måste man dock vara över 18 år och naturligtvis måste man godta de regler och villkor som Eurolotto ställer upp. Ifall dessa grundläggande delarna är uppfyllda är det enbart att uppge sina nödvändiga uppgifter. När registreringen gått igenom skickas en bekräftelse till den angivna e-postadressen. Sedan kan man komma igång och göra sin första insättning.

Uppstår det frågor på vägen som det eventuellt inte går att hitta svar på via Eurolottos webbplats, så är det ständigt möjligt att kontakta den mycket flexibla kundtjänsten som har öppet dygnet runt. De kan svara på frågor som till exempel handlar om registrering, insättningar och uttag m.m. Kundtjänsten kan antingen nås genom telefon, mejl alternativt live-chatt.