Direkta dragningar av resultat lotto i TV-apparaten

TV4s dragningar av veckans resultat lotto sänds kl. 19.55 var lördag, antingen i huvudkanalen eller i TV7. Denna TV-kanal och tid har varit hållbar under alla de år som lotto har existerat. På senare år dras veckans lotto resultat oxå på onsdagar, men då kl. 18.25.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Svenska spels lotto har funnits sedan 1980 samt har blivit svenskarnas i särklass mest älskade spel. Man behöver inte förnya sig om ett odds alternativt bilda sig vilka hästar, lag alternativt sportutövare som är i god form inför årets tävlingar. Man lirar på slumpmässigt dragna siffror och hoppas på tur. Samtidigt är där fler spänningsmoment i lotto än i t ex skraplotter, som man ju kan raspa direkt samt sedan slänga i soporna. Spänningen man får där varar i värsta fall inte mer än i ett litet antal minuter.

En lottorad fyller man i, antingen manuellt inne hos ett spelombud, eller online genom någon spelsajt. Tillvägagångssättet för de olika metoderna skiljer sig åt ganska mycket och annorlunda metoder har annorlunda sorters fan. De som har spelat lotto i många år och gör det en aning pga bruk samt trygghet, väljer inte dän stunden inne hos sitt spelombud i första taget. Ofta ser man en liten flock gubbar med huvudbonad på sig inne hos spelombudet var onsdag och lördag strax innan spelstopp. De sitter kanske där med en bägare fika samt någon god bakelse medans de med omtanke fyller i sin lottorad. Siffrorna har de kanske funderat ut under veckan som gått, alternativt så hittar de på kombinationen å stående fot. Alla har sina egna ritualer när det kommer till lottospel samt spel i övrigt. Mer info: På denna sajten

Den mer bekväme lottospelaren slår sig ned framför PC:n när suget efter att skicka in en lottorad slår till, även internetspelarna har ritualer, men i mindre utsträckning än ombudsspelarna. Man kan fylla i samt skicka in sin lottorad när man vill fram till spelstopp som infaller kl. 15.15 på onsdagar samt 17.45 på lördagar. Lotto lördag resultat samt lotto onsdag resultat kan man sedan antingen betrakta TVn alternativt, om man skulle missa sändningen på internet.

Är man del i en familj som har det som hävd att satsa å lotto var vecka, antagligen på onsdag för att smaksätta arbetsveckan lite, alternativt på lördag för att fira veckoslutet, så brukar presentationen av resultat lotto vara en av veckans höjdpunkter. I de flesta fall har man spelat ett predisponerat antal lottorader, antagligen en rad per närstående, samt alla sitter tillsammans hemma i tevesoffan för att se boll för kula lockas ur dragningstumlaren. Att avskilja dylik gastkramning med sina närmaste är fantastiskt och blott det gör det värt att spela på lotto.

Motsatsen till detta händelse är den ensamme spelare som bara spelar på lotto för att någon dag kamma hem lotto jackpott. Denna jackpott heta drömvinsten samt utdelar när man får alla rätt på lotto samt samtidigt lyckas träffa rätt på Jokern. Summan man får igenom drömvinsten är på åtminstone 75 miljoner kronor.

Genom Internet kan man numera spela på börsnoterade Oz Lotto som får Svenska Spels jackpottar att se löjligt små ut. Man kan också spela framåt i tiden och får mejl när det är jättejackpottar på gång så man kan satsa en rad extra.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Den som står i teverutan vid var presentation av resultat lotto är TV4s Ulrica Bengtsson.