Hur du kan accelerera dina chanser att vinna OZ Lotto

För de mesta utav oss är chanserna att vinna den stora jackpotten på till exempel OZ Lotto blott en fantasi.

Men enligt somliga spelande besökare finns det sätt att accelerera sina chanser att vinna Lotto och med flertal små vinster kan det ge oss mer pengar att inhandla fler spel och förhoppningsvis sätta pilen i centrum och träffa den stora jackpotten.

Att kunna vinna på lotterier kommer alltid slutligen ned till diskussioner om siffror, slumpen och matematik.

Medan Lotto är ett spel som ej har någon egentlig statistik så menar fortfarande flera spelare att det spelar en viktig betydelse i detta spel.

Det finns så flera annorlunda metoder för att accelerera våra chanser att vinna Lotto, så här innehar jag plockat ett litet antal.

Experimentera att plocka ett par låga siffror 1-15, 2 medelstora siffror 16-30 samt ett par höga nummer 31-45 för OZ Lotto spel, detta kan fluktuera för olika andra länder, men i bas samt botten skall man avskilja det totala antalet nummer i tre separata kolumner.

Om du surfar en del och tar en titt på tidigare resultat kommer du att märka att i det långa loppet kommer det att vara en nummerserie spridd över hela antalet möjliga siffror som kommer att visas samt mycket sällan är de samtliga samlats till exempel till 1, 2, 3, 4, 5, 6 för detta är mycket osannolikt att de kommer opp.

Men om du skulle välja siffror 1, 5 i en grupp samt en grupp med 19, 26, samt sista samt tredje gruppen med 38, 43 skulle man har en bättre chans att vinna alldenstund siffrorna är jämnt utspridda på samma sätt som de större resultaten är när de dragits i på olika dragningar.

En annan sak att titta på Lotto när man spelar exempelvis Oz Lotto är intervallen på de totala sex siffrorna du väljer.

Många av resultaten kommer in i intervallet 120-150 i totalpoäng vilket innebär att du skall välja dina sex nummer baserat runt detta så att man igen ökar dina chanser till en vinst.

Om vi tar numren i exemplet oerfaren 1+5+19+26+38+43 så blir det 132 vilket ligger antagligen i ramen för den teorin.

För att öka dina chanser alternativt odds att vinna Lotto ganska dramatiskt, borde man oxå se till att gardera med några extranummer, fast det är en be om något om hurdan mycket pengar man kan och önskar investera.

Kanske man med dina nyvunna kunskaper skulle välja att ta vägen med i alternativt börja ett syndikat?

Man kan begagna dessa metoder på Powerball, lördag, måndag samt onsdag kväll Lotto i Australien, Oz Lotto igen i Australien.

Jag har själv ej inhandlat en autopick (Oz lotteries websajt innehar en tjänst du kan begagna vari systemet slumpmässigt väljer de nummer man skall investera på) lottotalong i år och efter att jag började följa dessa enkla regler har jag har vunnit mycket mer än när jag bara köpte autopick. Klicka Här

Problemet jag hittade när jag brukade autopick var att numren ofta kom tre i grupp som till exempel 19, 20, 21 vilket är mycket ovanligt i Lotto.