I TV på lördagar kan man se lotto lördag resultat

Lotto lördag resultat presenteras i TV-kanal fyra mellan kl 19.55-20.00. Lördag har varit lottos dragningsdag ända sedan starten 1980 så det är en redan inpräntad tradition bland lottospelare. Numera dras veckans lottovinnare även på onsdagar samt i anknytning med lottodragningen utser man också veckans Jokervinnare.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lördag är mångas favoritveckodag samt det finns ett flera anledningar till detta. Mestadels är man ledig på lördagen samt söndagen vilket innebär att lördagen är den enda dagen i veckan som man både kan vakna med sinnesro och placera sig på kvällen utan jobbångest före morgondagen. De flesta familjer festar till det med aptitlig mat samt lördagsgodis samt hittar inte sällan på extra skojig saker att göra samt för en hel del ingår där lotto lördag resultat. Innan man slår på kvällens film, alternativt gör sig redo för bjudning så kollar man under fem rappa och spännande minuter på veckans lottoresultat. Kanske får man en extra anledning att celebrera?

Lottoresultaten för veckan presenteras som sagt även på onsdagar nu för tiden, kanske är det oxå därför man ofta kallar onsdagen för ”lillördag”. Onsdag ligger mitt i arbetsveckan samt brukar kunna kännas långdragna samt tunga. Det är därför bra att hava ett islag som piggar opp, något man kan se fram gentemot under dagen. Lotto onsdag är en briljant anledning!

Lotto lördag lotto resultat är numer en vana med djupa rötter i det svenska folkhemmet. Ofta spelar man sig ihop med någon i familjen eller med vänner, att dela spelglädjen ger så mycket mer än om man bara spelar för sig själv.

Lotto är en av många produkter hos det statligt ägda spelbolaget Svenska Spel. I Sverige har staten monopol på allt spelande så vilket gör att Svenska Spel har väldigt stor omsättning. Man kan självklart oxå satsa på utländska sajter, men vill man spela lotto och få vara med på spänningen när lotto lördag resultat presenteras så är det Svenska Spels Lotto man får hålla sig till. Spelar man på Oz Lotto (med dess större vinster) får man vänta på epost med sitt resultat eller titta på deras sajt i Australien.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis – blir det vinst så blir Du ekonomiskt oberoende.

Vad är då lotto? Vad går det ut på? Jo, när man lirar på lotto så väljer man ut sju av 35 siffror i en rad. Var siffra presenteras för sig så om man skall vinna måste alla siffrorna både stämma samt anlända i rätt ordning. Det bästa resultatet får man givetvis med sju rätt, men ofta blir det utdelning oxå vid sex samt fem rätt. Samtidigt som man lirar på Lotto kan man också spela på Joker, som är ett tilläggsspel. Jokern presenteras samtidigt som lotto på lördagar samt onsdagar samt lirar man Joker samt Lotto samtidigt har man möjlighet att vina Sveriges största avans – Drömvinsten.

När lottoresultaten presenteras på lördagen så går det ganska fort, hela programmet med dragningen är över på fem minuter, men likväl är dessa fem minuter för många en angelägen fraktion lördagen samt en stund laddad med gastkramning samt förväntan. Vill Du veta mer Klicka Här