Kl 18:25 presenteras Lotto Onsdag Resultat I TV 4

Lotto onsdag resultat beskrivning har inte varit en självklarhet lika länge som lördagarnas lottopresentation. Lotto från Svenska Spel tittade dagens belysning år 1980 och då var det dragning endast på lördagar, en tradition som fortsätter än idag. När Lotto sedan blev så omåttligt populärt som det är idag så krävdes dragningar två gånger i veckan, samt det var så Lotto onsdag resultat kom till.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lotto är tillsammans med några andra nummerspel Svenska Spels största money maker med miljarder kronor i statlig vinst vart år. Spelet är lätt och lockar därmed många att satsa, samtidigt som det blir en aning av ett event att varje vecka få bänka sig framför TV-apparat:n för att se om denna veckas lottorad möjligen ger en den där drömvinsten.

Drömvinsten introducerades som en del av Lotto år 2005 och har som mest gett en individuell vinnare 215 miljoner kronor. Det är när man har alla rätt på sin lottorad i sammansättning med rätt på Jokern som man har möjlighet att vinna Drömvinsten, men vinstsumman kan fluktuera rejält, det är långt ifrån varje vecka som det ligger 215 miljoner i potten. Tvärtom kan den vara låg. Därför väljer allt fler att spela på börsnoterade Oz Lotto i Australien – via internet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto är enormt enkelt att bilda sig och kanske är det på grund av detta som spelet lockar så många lirare. Man väljer ut sju siffror mellan 1-35 och har större chans att vinna stora summor ju fler rätt man har på dragningen. Dragningen visas på onsdagar i direktsänd TV kl. 18.25 samt tar ca 5 minuter. Satsar man några pengar på Jokern i samband med sin lottorad så har man därjämte möjlighet att vinna Drömvinsten.

Många folk gör veckans lottorad till ett event, medan andra bara kryssar i någon rad då och då, för att andan plötsligt faller på, eller för att man får något ”tecken” på att man antagligen har särskild tur just nu. Särskilt utomlands fungerar spelande ofta på det viset. Skulle någon finna en fyrklöver i gräset alternativt en hundralapp på marken så springer de raka vägen till det lokala spelombudet för att fylla i en lottorad.

Att spela på lotto samt vinna några småsummor då och då är ett festligt inslag i vardagen för många folk, men det kan oxå förvandlas till ett avhängig som sakta men säkert tar upp mer och mer av ens tid, ekonomi och oro. Spelberoende är mycket vanligare än man antar i dagens Sverige samt mörkertalt är stort. Drabbas man av spelmissbruk så finns det inte lika tillgänglig hjälp att få som det finns för andra missbrukargrupper som alkoholister, narkomaner alternativt till och med sexmissbrukare. Allmän dessa typer finns det oxå hjälpprogram på arbetsplatser, men spelmissbrukaren står ensam och övergiven när det har vandrat för långt. Det är en psykiskt sjukdom som kan drabba vem som helst. Dock är lotto nästan aldrig orsaken, det brukar vara spel i realtid som bingo och spelautomater.

Man kan spela för nära nog hur lite alternativt mycket pengar man vill och det är ett hett tips att hålla spelkostnaderna nere. Många människor behöver hava gränser för sitt spelande, att man t ex blott selar för max 100 kronor per vecka. På Oz Lotto räcker 4 rader per vecka mer än väl för både spänning och nöje, lägre kostnad och drömvinster varje vecka. Klicka Här för mer info

Den traditionella metoden för att fylla i sin lottorad är att bevista sitt lokala spelombud, anskaffa en kupong samt fylla i sina rader med en vanlig kulspetspenna. Denna metod används fortfarande, många anser att proceduren är en del av nöjet. Spelandet på internet har dock exploderat de senaste åren och merparten av de lottorader som registreras görs online.

Efter ifyllandet av sin lottorad väntar man spänt till lotto onsdag resultaten presenteras i TV4.