Kl 18:25 presenteras Lotto Onsdag Resultat I TV 4

Lotto onsdag resultat presentation har inte varit en självklarhet lika länge som lördagarnas lottopresentation. Lotto från Svenska Spel såg dagens ljus år 1980 och då var det dragning bara på lördagar, en tradition som fortsätter än idag. När Lotto sedan blev så omåttligt populärt som det är idag så krävdes dragningar ett par gånger i veckan, samt det var så Lotto onsdag resultat kom till.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lotto är ihop med några andra nummerspel Svenska Spels Inkomstkälla money maker med miljarder kronor i statlig vinst vart år. Lotto är lätt samt lockar därmed många att satsa, samtidigt som det blir en aning av ett event att var vecka få bänka sig framför Tv:n för att se om denna veckas lottorad möjligen skänker en den där drömvinsten.

Drömvinsten introducerades som en uppgradering av Lotto år 2005 samt har som mest gett en enskild vinnare 215 miljoner kronor. Det är när man har alla rätt på sin lottorad i sammansättning med rätt på Jokern som man har möjlighet att vinna Drömvinsten, men vinstsumman kan fluktuera rejält, det är långt ifrån var vecka som det ligger 215 miljoner i potten. Tvärtom kan den vara låg. Därför väljer allt fler att spela på börsnoterade Oz Lotto i Australien – via internet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto är enormt enkelt att lära sig samt kanske är det på grund av detta som spel lockar så många spelare. Man väljer ut sju siffror mellan 1-35 och har större chans att vinna stora summor ju fler rätt man har på dragningen. Dragningen sker på onsdagar i direktsänd TV kl. 18.25 samt tar ca 5 minuter. Satsar man ett litet antal pengar på Jokern i anknytning med sin lottorad så har man dessutom möjlighet att vinna Drömvinsten.

Många folk gör veckans lottorad till ett event, medans andra blott kryssar i någon rad då och då, för att andan abrupt faller på, alternativt för att man får något ”tecken” på att man antagligen har särskild tur just nu. Särskilt utomlands funkar spelande ofta på det viset. Skulle någon hitta en fyrklöver i gräset alternativt en hundralapp på marken så springer de raka vägen till det lokala spelombudet för att fylla i en lottorad.

Att spela på lotto samt vinna ett litet antal småsummor då och då är ett festligt inslag i vardagen för många folk, men det kan oxå förvandlas till ett beroende som långsam men säkert tar opp mer och mer av ens tid, ekonomi och oro. Spelberoende är mycket vanligare än man antar i dagens Sverige samt mörkertalt är stort. Drabbas man av spelmissbruk så finns det inte lika tillgänglig assistans att få som det finns för andra missbrukargrupper som alkoholister, narkomaner alternativt till samt med sexmissbrukare. Allmän dessa typer finns det också hjälpprogram på arbetsplatser, men spelmissbrukaren står ensam och övergiven när det har gått för långt. Det är en psykiskt sjukdom som kan drabba vem som helst. Dock är lotto nästan aldrig orsaken, det brukar vara spel i realtid som bingo och spelautomater.

Man kan spela för nära nog hur liten mängd alternativt mycket pengar man vill och det är ett bra tips att hålla spelkostnaderna betryckt. Många människor behöver ha gränser för sitt spelande, att man t ex blott selar för toppen 100 kronor per vecka. På Oz Lotto räcker 4 rader per vecka mer än väl för både spänning och nöje, lägre kostnad och drömvinster varje vecka.

Den traditionella metoden för att fylla i sin lottorad är att bevista sitt lokala spelombud, köpa en kupong och fylla i sina rader med en vanlig penna. Denna metod används fortfarande, många anser att proceduren är en ingrediens i nöjet. Spelandet på internet har dock exploderat de senaste åren och merparten av de lottorader som registreras görs online. Klicka Här för mer info

Efter ifyllandet av sin lottorad väntar man hårt till lotto onsdag resultaten presenteras i TV4.