Kolla ditt lotto resultat i TV4s lotto onsdag

Från början hade man Svenska Spels lottodragningar endast på lördag, men numer är lotto onsdag lika väletablerat i de svenska lottospelarnas hjärtan. Efter jobbet på onsdagen är det vanligt att man piper in till sitt spelombud för att satsa på en lottorad eller två, spelstopp infaller kl. 17.15 så de flesta med ordinarie arbetstider hinner absolut. Resultatet för lotto onsdag presenteras i TV-apparat 4 kl. 18.25.

Svenska Spels Lottoresultat onsdag och lördag finns HÄR.

Svenska Spel lanserade LOTTO år 1980 och idag är det ihop med Keno det populäraste spelet i utbudet. Lotto inbringar flertal miljarder kronor till staten var år. Lotto har utvecklats en del sedan starten för över 30 år sedan och idag finns det möjlighet att kombinera sin Lottorad med en Jokerrad som i sin tur ger en möjlighet på Drömvinsten. Drömvinsten är en sorts lottojackpot som kan ge flertal miljoner i vinstpengar, den största hittills gav en enskild vinnare 215 miljoner kronor. Nu händer detta väldigt sällan, den som alltid vill spela om riktigt stora jackpottar kan spela hos börsnoterade Oz Lotto i Australien. Via Internet. Jag har precis satsat 4 rader för just idag är det en jackpott på 30 miljoner AU dollar. Ge turens en chans som Gert Gambell skriver på sin sajt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto fungerar som så att man väljer ut 7 a mellan 1-35 och ju fler rätt man har, desto större chans har man på vinst. Får man alla ganska vinner man i regel en bastant summa samt har man dessutom minst två rätt på Jokern så kammar man hem Drömvinsten. Över hundra personer blir miljonärer varje år på Lotto, men den verkliga vinnaren är givetvis Svenska Spel som drar in enorma summor på alla nitrader.

Detta med att spela på lotto eller andra spel är något som de flesta har en relation till och i många fall kan det vara riktigt förrädiskt. Media målar opp en foto av att vinnarna är många, men nämner inte förlorarna. De riktiga förlorarna är de som fastnar i spelberoende samt som följd får allvarliga sociala och ekonomiska bekymmer. För var vinnare av storvinsterna finns det hundratusentals förlorare och många av de där känner att det nästa gång egentligen är exakt de som kommer att inbringa den där stora summan som skall råda bot på problemen eller betala den där drömbilen man alltid önskat sig.

Många klarar emellertid av att hålla sitt spelande i rimliga gränser, de sätter ofta upp en bestämd spelsumma att satsa för var månad och ser sitt spelande mer som ett dramatisk inslag i vardagen än som ett sätt att förvärva pengar. Sedan man började framföra lottoresultat oxå på onsdagar så finns det numer två spänningstillfällen i veckan – lördagar och onsdagar. Man kan spela lotto framåt i tiden och ha samma rad varje vecka, mycket praktiskt.

Somliga har sitt spelande som en helig rit, medans andra är mer avslappnade och lirar en aning då och då när lusten faller på eller man kanske upplever att man får ett turtecken. Särskilt i vissa länder är lottospelade forte kopplat till turtecken, alltså signaler man tycker sig få ”från ovan” på att man är tillägg tursam just idag. Det kan handla om att man t ex hittar en hundrakronorssedel på marken.

Några slår vad i ansamling och har spelandet som en social evenemang, i vissa fall delar man till samt med på spelraderna och delar eventuella vinstsummor. För andra är lottospelandet en högst egen affär ohöljd av en mängd rituella idéer, som att man måste kryssa i sina siffror med en särskild skrivdon alternativt begagna sig av särskilda turnummer. Minsta abnormitet kan förstöra denna persons spelupplevelse. Vill Du veta mer Klicka Här

Lotto lördag samt lotto onsdag fungerar precis likadant, men med annorlunda dragningstider.