Kolla lottoraden lördag i direktsänd dragning

Lottoraden lördag har presenterats i TV4 ända sedan Lottos avstamp 1980. Denna omåttligt populära spelform är den största inkomstkällan för Svenska Spel med miljarder kronor i omsättning vart år. Andra enkla nummerspel som Keno räknas självklart in i den slutsatsen.

Lotto är ett av de enklaste spelen man kan spela, näst efter skraplotter. Man fyller i en kupong med sju siffror som ska utfalla i rätt ordning för att ge vinst. Man kan förena sin lottorad med att tippa på Jokern samt då hava chans att vinna Drömvinsten som är en sorts lotto jackpot samt alltid är på minst 75 miljoner kronor. Drömvinsten är ett koncept från Svenska Spel om har existerat sedan 2005 samt har som mest get en enskild lirare 214 miljoner kronor.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Att satsa på lotto är en sakral tradition för somliga samt en sällan förekommande spontan ingivelse för andra också finns det de som slår vad kanske varannan vecka, eller en kupong per månad. Hur ofta man slår vad och vad man har för rutiner runt spelandet varierar gaska kraftigt, men allt fler som gillar spel lirar allt mer samt ofta. Att satsa lotto är hurdan enkelt som helst, nästan lika enkelt som att skrapa en skraplott.

Lottoraden i TV-4 kollar man på lördag kl. 19.55 alternativt på onsdag kl. 18.25. Dragningen av lotto resultat tar ungefär 5 minuter samt skulle man bomma den går det att hitta resultatet på både nätet samt text-TV.

Spelande på nätet växer och allt fler går över till att fylla i sin lottorad online. Hängivna lottospelare menar dock att halva poängen med att satsa går bort när man gör det virtuellt. Att gå till sitt spelombud samt fylla i sina valda siffror på en papperslapp betyder något för riten. Många spelar också absolut före slussarna stängs för inlämning och stannar kvar och dricker en kopp kaffe hos spelombudet tills det är dags för dragningen av lottoraden lördag alternativt onsdag. Särskilt bland äldre personer som lever ensamma är denna förfarande vanlig.

Om man i allmänhet är frejdig för att satsa lotto, eller vilken annan spelform som helst som hästar, sport, skraplotter, casino eller slotmaskiner, så är det ett viktigt tips att från början bestämma hur mycket pengar som får spenderas på spelande var vecka eller månad. Spelmissbruk är ett samhällsproblem som exploderat i takt med att spelen blivit mer lättillgängliga. Spelberoende blir man inte över en natt utan ett bekymmer som smyger sig på en. Det drabbar människor i alla stånd, allt från de rikaste rika till de mest fattiga. När man spelat dän alla sina pengar börjar man låna till höger samt vänster och ständigt berättigar man sitt lånande med att det är sista spel, nu kommer den stora vinsten!


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Sett till statistiken är det oerhört låga odds för att man skall bliva miljonär på lottospel, så det gäller att hålla sitt spelande på en sund nivå och med realistisk inställning. Lottospel skall vara ett nöje, inte ett sätt att blir burgen. Svenska Spel skall man hoppa över för ibland är det bara struntvinster. Bättre då att spela på börsnoterade Oz Lotto i AU via nätet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt. Vill Du veta mer Klicka Här

Lottoraden lördag kan man spela på fram till kl. 17.45 samma dag som dragningen sker.