Kolla lottoraden lördag i direktsänd dragning

Lottoraden lördag har presenterats i TV4 ända sedan Lottos start 1980. Denna omåttligt populära spelform är den största inkomstkällan för Svenska Spel med miljarder kronor i omsättning vart år. Andra enkla nummerspel som Keno räknas självklart in i den slutsatsen.

Lotto är ett av de enklaste spelen man kan spela, näst efter skraplotter. Man fyller i en kupong med sju nummer som ska utfalla i rätt ordning för att ge avans. Man kan förena sin lottorad med att tippa på Jokern och då hava möjlighet att vinna Drömvinsten som är en sorts lotto jackpot och alltid är på minst 75 miljoner kronor. Drömvinsten är ett koncept från Svenska Spel om har funnits sedan 2005 och har som mest get en enskild lirare 214 miljoner kronor.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Att satsa på lotto är en sakral tradition för somliga samt en sällan förekommande impulsiv impuls för andra oxå finns det de som slår vad kanske varannan vecka, eller en kupong per månad. Hur ofta man slår vad samt vad man har för rutiner runt spelandet varierar gaska kraftigt, men allt fler som uppskattar spel lirar allt mer samt ofta. Att spela lotto är hurdan enkelt som helst, nästan lika enkelt som att raspa en skraplott.

Lottoraden i TV-4 tittar man på lördag kl. 19.55 eller på onsdag kl. 18.25. Dragningen av lotto resultat tar ca 5 minuter och skulle man bomma den går det att finna resultatet på både nätet samt text-TV.

Spelande på nätet växer samt allt fler går över till att fylla i sin lottorad online. Hängivna lottospelare anser dock att halva poängen med att satsa går bort när man gör det virtuellt. Att gå till sitt spelombud och fylla i sina valda nummer på en papperslapp betyder något för riten. Många spelar oxå absolut innan slussarna stängs för inlämning samt stannar kvar och dricker en kopp fika hos spelombudet tills det är dags för dragningen av lottoraden lördag alternativt onsdag. Särskilt bland äldre personer som lever ensamma är denna metod vanlig.

Om man i allmänhet är frejdig för att spela lotto, eller vilken annan spelform som helst som hästar, sport, skraplotter, casino eller slotmaskiner, så är det ett viktigt tips att från början avgöra hur mycket pengar som får spenderas på spelande varje vecka alternativt månad. Spelmissbruk är ett samhällsproblem som exploderat i takt med att spelen blivit mer lättillgängliga. Spelberoende blir man inte över en natt utan ett bekymmer som smyger sig på en. Det drabbar människor i alla stånd, allt från de rikaste rika till de mest fattiga. När man spelat bort alla sina pengar börjar man vigga till moderat samt vänster samt hela tiden berättigar man sitt lånande med att det är sista spelet, nu kommer den stora vinsten!


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Sett till statistiken är det oerhört flamma odds för att man skall bliva miljonär på lottospel, så det innefattar att hålla sitt spelande på en sund nivå samt med realistisk attityd. Lottospel skall vara ett nöje, inte ett sätt att blir burgen. Svenska Spel skall man hoppa över för ibland är det bara struntvinster. Bättre då att spela på börsnoterade Oz Lotto i AU via nätet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt. Vill Du veta mer Klicka Här

Lottoraden lördag kan man spela på fram till kl. 17.45 samma dag som dragningen händer.