Lotto onsdag resultat presenteras kl.

Lotto onsdag resultat presentation har inte varit en axiom lika länge som lördagarnas lottopresentation. Lotto från Svenska Spel tittade dagens ljus år 1980 och då var det dragning bara på lördagar, en hävd som fortsätter än idag. När Lotto sedan blev så omåttligt populärt som det är idag så krävdes dragningar ett par gånger i veckan, samt det var så Lotto onsdag resultat kom till.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lotto är tillsammans med några andra nummerspel Svenska Spels Inkomstkälla money maker med miljarder kronor i statlig avans vart år. Lotto är lätt samt lockar därmed många att spela, samtidigt som det blir en aning av ett event att var vecka få bänka sig framför Tv:n för att se om denna veckas lottorad möjligen ger en den där drömvinsten. Läs mer här

Drömvinsten introducerades som en del av Lotto år 2005 samt har som mest gett en enskild vinnare 215 miljoner kronor. Det är när man har alla rätt på sin lottorad i kombination med rätt på Jokern som man har chans att vinna Drömvinsten, men vinstsumman kan variera rejält, det är långt ifrån varje vecka som det ligger 215 miljoner i potten. Tvärtom kan den vara låg. Därför väljer allt fler att spela på börsnoterade Oz Lotto i Australien – via internet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto är enormt lätt att bilda sig samt antagligen är det på grund av detta som spelet lockar så många spelare. Man väljer ut sju siffror emellan 1-35 och har större möjlighet att vinna stora summor ju fler rätt man har på dragningen. Dragningen visas på onsdagar i direktsänd Tv kl. 18.25 och tar ungefär 5 minuter. Satsar man några slantar på Jokern i samband med sin lottorad så har man därjämte möjlighet att vinna Drömvinsten.

Många folk gör veckans lottorad till ett event, medans andra bara kryssar i någon rad alltemellanåt, för att andan abrupt faller på, alternativt för att man får något ”tecken” på att man antagligen har särskild tur för tillfället. Särskilt utomlands funkar spelande ofta på det viset. Skulle någon hitta en fyrklöver i gräset eller en hundralapp på marken så springer de raka vägen till det lokala spelombudet för att fylla i en lottorad.

Att spela på lotto och vinna några småsummor då och då är ett roligt inslag i vardagen för många människor, men det kan oxå förvandlas till ett beroende som långsam men säkert tar opp mer och mer av ens tid, ekonomi samt oro. Spelberoende är mycket vanligare än man antar i dagens Sverige samt mörkertalt är stort. Drabbas man av spelmissbruk så finns det inte lika tillgänglig hjälp att få som det finns för andra missbrukargrupper som alkoholister, narkomaner eller till och med sexmissbrukare. För alla dessa typer finns det också hjälpprogram på arbetsplatser, men spelmissbrukaren står ensam samt övergiven när det har gått för långt. Det är en psykiskt sjukdom som kan drabba vem som helst. Dock är lotto nästan aldrig orsaken, det brukar vara spel i realtid som bingo och spelautomater.

Man kan satsa för nästan hur liten mängd alternativt mycket pengar man vill samt det är ett bra förslag att hålla spelkostnaderna nere. Många folk behöver hava gränser för sitt spelande, att man t ex bara selar för toppen 100 kronor per vecka. På Oz Lotto räcker 4 rader per vecka mer än väl för både spänning och nöje, lägre kostnad och drömvinster varje vecka.

Den traditionella metoden för att fylla i sin lottorad är att bevista sitt lokala spelombud, köpa en kupong samt fylla i sina rader med en vanlig penna. Denna metod används fortfarande, många anser att proceduren är en del av nöjet. Spelandet på internet har dock exploderat de senaste åren samt merparten av de lottorader som registreras görs online.

Efter ifyllandet av sin lottorad väntar man hårt till lotto onsdag resultaten presenteras i TV4.