Lotto.se – spelsveriges mest eftertraktade domän

Lotto.se är en mycket eftertraktad domän i Sverige som för här upptas av Lotto Sport Italia som är Italiens största avtryck för sportkläder samt sportskor. I Italien betyder Lotto ”mycket” samt har ingen förhållande till den spelform vi älskar så hjärtligt här i nord.

Lotto är alltså i Sverige förknippat med spel samt ehuru ordet härstammar från italienskan så är det idag enormt integrerat i det svenska språket. Ända sedan 1500-talet har man använt termen Lotto i hasardspelsammanhang. Lotto.se är nämligen ett domännamn många inom spelbranschen skulle ämna placera vantarna på, men är alltså upptaget av det italienska klädmärket.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekämt.

Svenska Spels Lotto introducerades på marknaden 1980. Grundkonceptet är att man ska välja ut 7 akt av totalt 35. Lotto resultat presenteras i enlighet med traditionen var lördag, men på senare år drar man Lottovinnare även på onsdagar.

När man spelar på Lotto så kan man passa på att oxå satsa på Joker. När man slår vad dessa två i sammansättning så har man möjlighet att vinna Drömvinsten som är som en slags Lotto Jackpott, men då måste man hava 7 rätt på sin Lottorad och två på Jokern. Högsta Drömvinsten i Svenska Spels historia delades ut i mars 2010 och var på 214,6 miljoner kronor.

Sannolikheten att vinna Drömvinsten på Lotto är väldigt låg, det handlar om att man ska vara en på mer än 6 miljoner. Men skam den som låter låga odds stå i ens väg, för vissa vinner ju minsann! Den Internetvane spelar på Oz Lotto i stället där man inte behöver vinna på en lottorad och en lott samtidigt och där vinsterna är betydligt högre (man vinner i AU dollar, företaget är börsnoterat och helt säkert).

Traditionell Lotto är ett gammalt hasardspel där man köper brickor som i förväg har numrerade rutor. Dessa rutor fyller man sedan i med sina egna nummer och någon design av slumpmetod används för att avgöra vilket utgång Lotto spel får. Ofta använde man förr kulor som man märkte med nummer samt slumpade opp ur en linne påse.

Den som inte slår vad kan inte vinna, det är mycket lätt. Men alla som spelar vinner inte, långt ifrån. Spelande skänker lite extra spänning i vardagen samt det är många som verkligen uppskattar denna krydda, men för några blir spelandet en börda. Allt fler fastnar i olyckliga spelberoenden (det är en obotlig sjukdom och skall tas på allvar) med sällskaplig samt finansiell armod som effekt. Så vinn på Lotto, alternativt inte, men se till att det är själva spänningen som lockar och att du kan höras bliva att spela om kassan ekar innehållslös. Ett bra förslag är att avgöra för hur mycket pengar man ska placera på att spela Lotto varje månad samt sedan strikt hålla sig till det. Tilläggas bör att Lotto veckolotto är det säkraste att spela med hänsyn till spelmissbruk. Dom farliga spelen sker i realtid, som Bingo (ja, kanske det farligaste) och enarmade banditer, idag kallas dom vanligen slotmaskiner.

Lotto spelas inte blott i Sverige, men termen är relativt svensk. Den förekommer också utrikes men på engelska är termen Lottery mer använd.

Man kan rätta lotto raden vid TV4s livesändningar på onsdagar samt lördagar, men oxå i efterhand på text-tv alternativt på internet. På lotto.se kan man i vilket fall som ogärna vare sig spela eller rätta lottoraden, men är man sugen på nya sportskor så har man kommit rätt.

The post Lotto.se – spelsveriges mest eftertraktade domän appeared first on Allt om lotto.