Se om Du vunnit på lotto onsdag på TV 4:as lotto resultat

Från begynnelsen hade man Svenska Spels lottodragningar endast på lördag, men numer är lotto onsdag lika väletablerat i de svenska lottospelarnas hjärtan. Efter jobbet på onsdagen är det vanligt att man piper inom sitt spelombud för att spela på en lottorad eller två, spelstopp infaller kl. 17.15 så de flesta med ordinarie arbetstider hinner absolut. Resultatet för lotto onsdag presenteras i Tv 4 kl. 18.25.

Svenska Spels Lottoresultat onsdag och lördag finns HÄR.

Svenska Spel lanserade LOTTO år 1980 samt idag är det tillsammans med Keno det populäraste spelet i utbudet. Lotto inbringar flera miljarder kronor till staten var år. Lotto har utvecklats en del sedan starten för över 30 år sedan samt idag finns det möjlighet att förena sin Lottorad med en Jokerrad som i sin tur skänker en möjlighet på Drömvinsten. Drömvinsten är en sorts lottojackpot som kan ge flertal miljoner i vinstpengar, den största hittills gav en individuell vinnare 215 miljoner kronor. Nu händer detta väldigt sällan, den som alltid vill spela om riktigt stora jackpottar kan spela hos börsnoterade Oz Lotto i Australien. Via Internet. Jag har precis satsat 4 rader för just idag är det en jackpott på 30 miljoner AU dollar. Ge turens en chans som Gert Gambell skriver på sin sajt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto funkar som så att man väljer ut 7 a mellan 1-35 och ju fler rätt man har, desto större chans har man på vinst. Får man alla rätt så vinner man i bestämmelse en rejäl belopp samt har man därjämte åtminstone två rätt på Jokern så kammar man hem Drömvinsten. Över hundra personer blir miljonärer varje år på Lotto, men den verkliga vinnaren är givetvis Svenska Spel som drar in enorma summor på alla nitrader.

Det här med att satsa på lotto alternativt andra spel är något som de flesta har en förhållande till och i många fall kan det vara riktigt förrädiskt. Media målar opp en bild av att vinnarna är många, men nämner inte förlorarna. De riktiga förlorarna är de som fastnar i spelberoende samt som följd får allvarliga sociala samt ekonomiska bekymmer. För varje vinnare av storvinsterna finns det hundratusentals förlorare och många av dem känner att det nästa gång nog är just de som kommer att kamma hem den där stora summan som ska föreslå bot på problemen eller betala den där drömbilen man alltid önskat sig.

Många klarar dock av att hålla sitt spelande i rimliga gränser, de sätter ofta opp en bestämd spelsumma att spela för var månad och ser sitt spelande mer som ett dramatisk inslag i vardagen än som ett sätt att tjäna pengar. Sedan man började framföra lottoresultat oxå på onsdagar så finns det numer två spänningstillfällen i veckan – lördagar och onsdagar. Man kan spela lotto framåt i tiden och ha samma rad varje vecka, mycket praktiskt.

Vissa har sitt spelande som en helig rit, medan andra är mer avslappnade och spelar en aning då och då när lusten faller på eller man antagligen upplever att man får ett turtecken. Särskilt i somliga länder är lottospelade starkt kopplat till turtecken, alltså signaler man anser sig få ”från ovan” på att man är tillägg lyckosam just idag. Det kan handla om att man t ex hittar en hundralapp på marken.

Några slår vad i ansamling och har spelandet som en social evenemang, i vissa fall delar man till samt med på spelraderna och delar eventuella vinstsummor. För andra är lottospelandet en högst personlig affär ohöljd av en mängd rituella koncept, som att man måste kryssa i sina nummer med en särskild skrivdon alternativt använda sig av särskilda turnummer. Minsta avvikelse kan demolera denna persons spelupplevelse. Läs mer här

Lotto lördag och lotto onsdag funkar absolut likadant, men med annorlunda dragningstider.