Tattersall Australien Oz Lotterie

Australien innehar en en förhållandevis liten befolkning på omkring 21 miljoner folk, men Tattersall som driver Australien Lottery erbjuder ändå många spel för människor att spela.

De omfattar Tattslotto, Super 66, måndag & onsdag Lotto, Super 7 som är Oz Lotto, Powerball, och Poolerna.

Men vilka är de bästa spelen att spela?

Jag skulle anföra Super 7 Oz Lotto och att måndag & onsdag Lotto är de bästa spelen att spela, men utav totalt olika skäl.

För de folk som spelar på lotteri alldenstund de önskar vinna så mycket slantar som genomförbart, oavsett oddsen, är Super 7 Oz Lotto det bästa spelet för dem att spela. Länk till mer info

Oddsen att vinna jackpotten i detta spel är ca 1-på-45-miljoner, men jackpottarna kan vara enorma.

Den största Super 7: s Oz Lotto jackpotten hittills var på $ 90 miljoner.

Det är stort!

Detta var alltså för folk som vill vinna en folksamling pengar på lotteri men de ska också vara beakta på oddsen och då kanske de vill spela ett spel där de är mer sannolikt att vinna (fast ej lika mycket).

Det bästa spel för dem då är Tattersall Australien lotteri som kan spelas utav internationella gäst via OZ lotterie sajten när de väljer måndag och onsdag Lotto.

Oddsen att vinna måndag & onsdag Lotto är 1-på-1-miljon och det har en garanterad lägsta jackpot på $ 1 miljon.

Okej är jackpottarna mindre än de är i Super 7 Oz Lotto, men det är också 45 gånger mer sannolikt att vinna måndag & onsdag Lotto än Oz Lotto, det är en rättvis jämkning.

En ytterliggare postitiv beskaffenhet med Oz Lottery, oavsett vilket spel man väljer att spela, är att om du vinner en jackpott eller annan högvinst kan man vara anonym om det är vad du föredrar.

Till skillnad från i USA, där media ursinnigt ringar in stora vinnare, så kan vinnare i Australien få behålla sin anonymitet och okränkbarhet.

Oz Lotto är ett av de mest spelade spelen på NSW Lotto.

Här är målet att få samtliga sju nummer korrekt men också med vinster för dem som fick bara ett fåtal utav de sju numren korrekt.

Alldenstund NSW Lotto spelas med 6/45, skulle sannolikheten att få samtliga de exakta siffrorna i en sammansättning absolut vara mycket låg.

Att vinna pottenvinsten i ett 6/45 spel har uppenbarligen mindre sannolikhet än 5/34 till exempel.
Egentligen erbjuder inga lotterier ett enkelt sätt att plocka vinnande sifferkombinationer.

Samtliga former utav lotterier erbjuder bara alternativa sätt för en fragment utav befolkningen att inneha tillägg lön, men däremot blir de mycket lyckliga.

Bortsett från Oz, finns det också Powerball.

Powerball sägs precisera drömmen en speldrömmare fantiserar om.

Det innehar en garanterad jackpot på $ 3. 000. 000 var dragning och det massiva priset kan även utgöra $ 53 miljoner euro.

På grund av dessa höga vinster är Powerball betraktat som Grand Daddy av alla lotterier.

För att vinna det stora priset i Powerball, skall det vinnande kortet äga alla fem sifferkombinationer plus Powerball.

Deltagarna har oxå multi-chanser att vinna i dragningarna en vecka.

Tröstpris delas ut till dem som blott fick en del av de nödvändiga fem numren från att vinna den stora vinsten.