Bör man använda sig av ejektorflaska eller spridarbom?

Att jobba I trädgården kan både vara lättsamt samt träligt. Oavsett ifall man är i trädgården för att man vill alternativt för att man måste så kan det vara bra att betänka ifall man ska använda sig av en spridarbom alternativt en ejektorflaska därför att med järnvitriol processa mossa i gräsmattan.

järnvitriol

Så lätt med spridarbom mot mossan som växer i gräset

Anledningen till att flera väljer en spridarramp som man fäster på vattenkannan därför att därefter lätt kliva runt på gräset är att det här fungerar bra på mindre ytor. Om man har en mindre trädgård som man vill processa med det järnsulfat mossa ej klarar av så kan det gå lika bra med spridarbom som med en behändig mossa GTI flaska.

Enkelt är ett nyckelord eftersom det är fantastiskt betydelsefullt att man gör något åt mossan före man tar tag i nästa del med gräsmattegödsel. Ifall det blir för komplicerat att hantera mossan i gräset så kan det till slut bli så att man av ren lättja börjar dilla om att den I själva verket är rätt förtjusande som den är och att man ändå vill ha en naturtomt.

Fördelarna med en ejektorflaska är flertal och attraktiva

Med stor tomt så kan man ju icke framföra att spridarrampen är det ultimata alternativet då man kommer att behöva ladda på vattenkannan samt blanda järnsulfat med vatten många gånger för att dölja hela gräset. järnsulfat pris. Även om spridarbommen är användbar och ger god spridning så kan det kännas lite omständligt att oupphörligen springa och ladda på med mer blandning.

Med en ejektorflaska som den man får med mossa GTI så är det så att man kopplar till trädgårdsslangen för att därpå låta blandningen ske i själva flaskan. På så vis så kan man kliva runt på stora ytor och få mer gjort på kortare tid. Detta är ju den perfekta lösningen för dig som ej anser att det är så vidare trevligt att hålla på med gräset.

Kom ihåg att du kan dela trädgårdsarbetet med andra

Vad du ska välja möjligen också beror lite på ekonomi men det ska sägas att det icke kommer att kosta så mycket mer med ejektorflaskan fastän den ger en så flexibel lösning. En spridarbom kan man ju nyttja flera gånger, och faktum är att många väljer att lägga till ejektorflaskan med bommen till vattenkannan. På så vis så kan man ju få ytterligare personer i arbete i trädgården.

En sak är säker och det är att man ständigt behöver ha bra redskap för att klara av arbetet med gräset. Om man inte har en bra vattenkanna med tillbehör så blir det enkelt tröttsamt. Väljer man att arbeta med gti dunk så ska man ju dessutom se till att ha en väl fungerande vattenslang som man kommer åt med i hela trädgården annars så kommer den här flaskan fullständigt att förlora sitt syfte.