Maximera ketosen med hjälp av vietnamesisk kanel

Den som intar vietnamesisk kanel i kombination med dieter som till exempel LCHF, Atkins eller Dukan har lättare att uppnå ett läge av ketos. Många har svårt att klara av ett stabilt läge av ketos och det antas vara på grund av låg insulinkänslighet, men med hjälp av Saigonkanel uppnås det eftersträvansvärda tillståndet kvickt och effektivt. Gert Strand AB lanserar nu en prisvärd och högkvalitativ vietnamesisk kanel för dig att inrymma i den dagliga kosten.

Allt fler testar dieter såsom LCHF och Atkins, ofta därför att gå ner i vikt. LCHF står för Low Carb High Fat och går ut på att man måste minska sitt intag av kolhydrater. Det finns olika nivåer av det såklart, men personer mer målbilden att tappa fettmassa vill begränsa sitt kolhydratintag så pass mycket att de hamnar i ketos. Ketos i sin tur är ett läge där kroppen istället för glukos – som ju inte finns i blodet ifall man utesluter alla, eller näst intill alla kolhydrater – tvingas producera egen energi av proteiner och fett. Denna energi kallas ketoner. Ketontillverkningsprocessen förhöjer fettförbränningen och man går snabbare och smidigare ner i vikt.

Ketos uppstår i regel ett par dagar efter att man skurit bort alla kolhydrater ur sin kost, man äter däremot ohindrat av fett och protein. Övergångsstadiet kan vara tungt, men det är för att kroppen tvingas ställa om sin bantning vid graviditet
metabolism och de tuffa bieffekterna avtar efter en vecka eller två och det är de första dagaran som är jobbigast.

Det finns människor som stryper sitt kolhydratintag och ändå inte verkar hamna i ketos, de testar med ketosstickor och inväntar den ökända dåliga andedräkten som följer med ketos, men ingenting sker. Förmodligen beror det på låg insulinkänslighet. Kroppen utsöndrar för mycket insulin för att den ska uppgå i ketos vilket är negativt för kroppen på åtskilliga sätt.

Fler och fler personer med denna komplikation har insett att kanel är svaret. Efter endast någon dag med ett kaneltillskott i dieten slungas de in i ketos och ligger därefter stadigt i ketosläge så länge kanelen är ett dagligt inslag i kosten.

Gert Strand AB säljer den mest kraftfulla Saigonkanelen

På Gert Strand AB blev man nyfiken och gjorde undersökningar och det visar sig att det är den vietnamesiska kanelen som är den ultimata för att fort hamna i ketos. Den består av ett avsevärt högre värde av den hälsofrämjande substansen kanelaldehyd än Kassiakanel, som är den kanel vi hittar i varuhusen.

Vietnamesisk kanel är fulladdad med smak, färg och doft, och besitter många fantastiska egenskaper som främjar fysisk välbefinnande. Frånsett att den är verkningsfull för att få lågkolhydratare att hamna i stabil ketos, så har den visat sig vara ett fenomenalt tillskott åt viktnedgång i allmänhet då den höjer insulinkänsligheten och därmed likaså minskar inlagringingen av energi i fettvävnaden. Om man styrketränar är Saigonkanelen – som den också kallas – gynnsam för muskeluppbyggnad och dessutom är substansen både antibakteriell som antiinflammatorisk, anticarcinogen och sänker både blodtryck och nivån av dåligt kolesterol.

Det går alldeles utmärkt att byta ut ordinär kanel med vietnamesisk, denna mustiga kryda är härlig i morgonkaffet – något som ger kroppen en gedigen kickstart ur fettförbränningssynpunkt.

Köp din Saigonkanel från Gert Strand AB via hemsidan www.allt-fraktfritt.com, så är du säker på att du får fräsch, högkvalitativ kanel från det vietnamesiska höglandet.