Vietnamesisk kanel bidrar till snabbare muskeltillväxt

Ett dopingmedel bland bodybuilders som är förhållandevis typiskt men livsfarligt är insulin. Nu visar det sig att kanelaldehydladdad vietnamesisk kanel bidrar till en liknande tillväxt i muskelmassa – fast i frånvaro av farliga bieffekter. Gert Strand AB lanserar nu sin egna vietnamesiska kanel av hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris.

En naturlig muskelfrämjare

Att kanel, och i synnerhet Saigonkanel, har hälsofrämjande egenskaper har vi länge känt till. Denna mustiga krydda har antiseptiska och konserverande egenskaper som folk har utnyttjat i årtusenden, men på senare år har man kommit på att kanelen har ännu fler egenskaper som gagnar människors välbefinnande – och den nyaste upptäckten är Saigonkanelens förmåga att öka muskelmassa vid träning.

Visst är det så att muskler expanderar när man tränar och äter enligt konstens regler, men det finns flera saker som man kan åstadkomma för att boosta processen. Anabola steroider, testosteron samt insulin är vanliga dopningsmedel för att upprätta omfångsrika muskler, men alla medför de stora hälsorisker och är vanligtvis beroendeframkallande. Det är acceptabelt att vilja bygga muskler, men det ska ske på ett hälsosamt sätt och det är här kanelen kommer in i bilden.

Anabolt och katabolt på samma gång

Insulin är ett anabolt hormon som gynnar celltillväxt – vid träning går energin in i musklerna, och när man inte tränar lagras överskottsenergin i fettvävnad. Insulinet låser upp cellerna för att dessa ska klara av att ta emot energin som kommer in genom mat, dryck och tillskott. Nu handlar det inte om insulin som muskelbooster, utan om vietnamesiskt kanel, men insulinexemplet demonstrerar ungefär vad likaså kanelen gör i kroppen på en individ som tränar mycket styrketräning.

Samtidigt som Saigonkanel ökar muskeltillväxten hos någon som tränar, så minskar den också fettdepåerna. Det finns få övriga ämnen som samtidigt får dessa resultat därför att det mesta man kan stoppa i sig antingen är anabolt (uppbyggande) alternativt katabolt (nedbrytande). Kanelen är både och, precis på det vis som är eftersträvansvärt.

Vietnamesisk kanel håller blodsockret i balans

Att kanel i allmänhet har blodsockerbalanserade egenskaper har forskarna känt till i årtionden, diabetiker rekommenderas ofta ett dagligt intag av kanel för att hålla blodsockret i schack – som en av flera förebyggande åtgärder förstås. Samtidigt som blodsockret balanseras ökas även förbränningen av detsamma och i enlighet med vissa undersökningar kan ordentligt stark kanel skruva upp förbränningen tjugofallt!

Vietnamesisk kanel är den bästa

Det verksamma ämnet i kanel kallas kanelaldehyd och finns i högst dos i extrakt från vietnamesisk kanel – upp åt 25 % av dess essentiella olja innehåller kanelaldehyd! För maximal effekt utan att riskera förgiftning av ämnet kumarin, som också finns i kanel, kan man välja en daglig dos på upp mot fyra gram Saigonkanel.

Kickstarta dagen med hjälp av Saigonkanel!

Kanel är mycket utsökt i morgonkaffet, en bättre start på dagen – ur förbränningssynpunkt – än en kopp kaffe med kanel, följt av en rask promenad på minst en halvtimme och därefter en stadig, men kolhydratsfattig frukost, går inte att få.

Den som lever kolhydratssnålt får ännu fler fördelar av Saigonkanelen då den också visar tendenser till att stimulera ketos. jo jo bantning
.

Handla din kvalitetssäkrade Saigonkanel från Gert Strand AB på www.allt.fraktfritt.com!