Bli miljonär på en skraplott online

Att köpa sin skraplott online blir allt vanligare. Många är vi som älskar att skrapa lotter, testa vår lycka för en billig penning och hålla drömmar om ekonomisk frihet levande. Alla kanske inte skrapar lotter i hopp om att kamma hem högsta vinsten, men det är helt klart något vi är många som drömmer om.

Triss är vår mest välkända skraplott, men på senare år har det dykt upp allt fler. Tialotten är idag också populär, man vinner inte lika stora summor, men insatssumman är å andra sidan också lägre. De flesta av oss kan undvara någon tia i veckan för att hålla drömmarna levande.

När man spelar trisslotter på traditionellt vis så köper man först en lott eller två (eller fem!) hos sitt lokala spelombud. Vissa skrapar lotterna på stående fot medan andra hellre suger på karamellen och i det närmaste genomför en liten ceremoni vid skrapningen. Några skrapar rutorna omsorgsfullt en för en tills allt av det översta skrapskiktet är borta, andra krafsar fram siffrorna i ett kör för att så snabbt som möjligt få reda på om man har dragit en vinstlott eller en nitlott.

När man köper sin skraplott online så missar man själva skrapandet, datorn gör jobbet åt en. Men man kan fortfarande välja hur man vill skrapa fram sina rutor – en och en, eller allt på en gång. Man slipper också sitta och titta igenom sina rutor för att upptäcka en eventuell vinst, datorn meddelar en om man vann.

Man kan köpa skraplotter online på ett flertal spelsajter, t ex svenskaspel.se (här hittar man t ex Triss skrap), svenskalotter.com och lyckoskrapet.com. Det finns hur många olika sorters skraplotter som helst och man gör klokt i att kolla vinstodds, vinstplan och – såklart – lottpris innan man ska spela skraplotter online.

När man drömmer om ett liv utan ekonomisk kamp så är det lätt hänt att man skapar sig en vana att skrapa lotter. Är man lite old school så kanske man gillar ritualen att gå ner till spelombuden en given veckodag och inhandla ett förutbestämt antal skraplotter. Man genomför sin skrapningsritual – hur den än ser ut – och hoppas att det en vacker dag kommer att ge högsta vinsten, eller i alla fall hyfsat mycket pengar.

För modernare människor är det smidigt att ha stillgång till sin skraplott online, man loggar in på sitt spelkonto och köper ina lotter där, man slipper lämna hemmet och i falla att man vinner så har man redan organiserat för sig gällande utbetalningar osv.

När det gäller vilken typ av spelande som helst så är det viktigt att man har koll på sig själv, att spendera småsummor på lotter och betting verkar harmlöst, men om speldjävulen får ett grepp om en så blir småsummor snabbt stora summor och den onda cirkel uppstår när man hela tiden tänker att det är just nästa lott eller spelrunda som innehåller storvinsten. Många går i spelfällan och får svåra problem – både ur ett ekonomiskt och psykologiskt perspektiv – med att ta sig ur beroendet. Att köpa en skraplott online då och då är givetvis ingen fara och att ha en avlagd spelsumma per vecka är en bra idé för att hålla koll på sina spelutgifter.

The post Bli miljonär på en skraplott online appeared first on Superslot7Skrapplott.se.