En trisslott kan förändra dina ekonomiska förhållanden markant

Att skrapa trisslotter är ett rejält nöje för många människor. Det som förenar alla som tycker om att spela trisslotter måste vara den dröm om att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att skrapa trisslotter som lockar än bara drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är spännande, redan när man har beslutat sig för att köpa en lott sätter processen i kroppen igång. Man frågar sig om det bir vinst eller inte och många har ritualer rörande allt från själva valet av lott till skrapandet av den. Somliga vill kvickt skrapa igenom hela lotten samtidigt som andra varsamt skrapar ruta för ruta. En del skrapar endast precis så att summorna syns i varje ruta, medan ännu en del skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att kunna vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det betydelsefullt att veta att det finns en skrapbar kontrollruta som Icke kan skrapas. Om man skrapar kontrollrutan så blir ens lott ogiltig och oavsett vilken vinst man spelar fram så går man likväl lottlös. Vad man emellertid FÅR skrapa är den ruta som avgör hur många gånger man får sin vinst – x1, x2 alternativt x10?

Ifall man skrapar fram 3 TV-rutor på sin trisslott så har man vunnit en plats i TV4:s Nyhetsmorgon. Där ska man sedan skrapa fram sin riktiga vinst som är på minst 50 000 kronor. Om man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det finns således flera annorlunda typer av vinster att hoppas på när man spelar trisslotter.

Att skrapa trisslotter kan man idag utföra på två olika sätt – antingen online via någon spelsajt, t ex svenskaspel.se, eller på det lite mer traditionella viset genom att gå till ett spelombud och införskaffa fysiska trisslotter. De skilda metoderna lockar olika typer av personer. Att skrapa trisslotter lockar även fram ritualmänniskorna inom oss, vi tänker gärna att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på korrekt vis så kommer pengarna att dyka upp.

Trisslotter är dessutom en perfekt present att skänka. Man behöver inte lägga särskilt mycket pengar på den, men möjligheterna man ger bort är enorma. Man bör dock vara på det klara med att en trisslott som man ger bort i gåva tillhör mottagaren och skulle det bli en storvinst så kan det troligen kännas en aning surt.

Att skrapa trisslotter kan både vara socialt samt något man njuter av för sig själv. Flera par finner stort nöje i att under helgen spela trisslotter tillsammans. Kanske lägger man en hundralapp i veckan på trisslotter och skrapar vars två för att fira arbetsveckans slut under fredagskvällen. Det är mysigt, hoppfullt samt spännande och om man inte skulle vinna så ha man i alla fall haft en förväntansfull stund ihop med den man älskar. Speltips skrap: Här.

Andra väljer att spela trisslotter i ensamhet. De vill inte att spänningen samt glädjen ska förtas av sociala element. Oavsett hur man väljer att skrapa trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att försöka igen och igen.